Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Malmö

Försöker du få tag i en erfaren stensättare i Malmö? Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Låt oss sköta den jobbiga biten så att du i lugn och ro kan invänta stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Stensättning / Marksten

Lund

Stensättning / Marksten

Landskrona

Stensättning / Marksten

Malmö

Visar alla Stensättare i Malmö

BYGG PAUL

vatenverksvagen 37,

0762937930

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Läggning av köbt 60x60x4 skiffersten på 100m2 uppfart. Gammal belägning måste tas bort. Förvanta dig inte att gamle underlag används.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver hjälp med att stensätta en ingång till vår trädgård. Det handlar om en yta som är ca 2x1 meter med ett "trappsteg". Gatsten modell större som skall läggas.

  Landskrona
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Vi har en uppfart/framsida som är helt plan. Idag ligger det 45x45-betongplattor på större delen av ytan. Ytan är totalt 56,5 m2 Ena delen (ca 30m2 av totalt 56,5) är en blandning av rabatt och plattor.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Sänkning av befintliga betongplattor på uteplats 6 x 2,25 m. Ca 13,5 kvadratmeter varje platta är 60 x 45 cm. Inför bygge av trätrall.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Jag vill lägga sten på 20m2. Vill ha pris på endast arbete för vad det skulle kosta att lägga 40x60 3cm tjock kalksten, respektive vad det skulle kosta att lägga marktegel (7x20cm). Bärlager är på plats.

  Malmö
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  På en yta 2,25 ggr 3,50 har jag ett stenparti som delvis har rasat. Två stentrappsteg upp, lite flata stenar att stå på och en rabatt med rosor och blåregn. Tacksam för hjälp!

  Östra Göinge
 • Stensättning / Marksten

  Ska stensätta en ny gång på ca 25kvm. Ska gräva ut 4×3 och plattsätta sten till ett spabad. Inga problem med att komma in med maskiner.

  Perstorp

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan