Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Klippan

Söker du efter en stensättare i Klippan och vill slippa krånglet? Helt enkelt och utan krav kontaktar vi stensättarna åt dig. Vi tycker det inte är rätt att kunderna är dom som jagar stensättare utan vi vill att det ska vara tvärtom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Stensättning / Marksten

Kristianstad

Stensättning / Marksten

Lund

Stensättning / Marksten

Kävlinge

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Klippan kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 16300 invånare. Klippans kommun är genom sitt geografiska läge något av ett center för transport och logistik men också utbildning. Näringslivet i kommunen är mycket differentierat.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Lägga kantsten längs trädäck, i rabatter längs häckar. Längd ca 100-120m

  Kristianstad
 • Stensättning / Marksten

  Jag vill ha marksten lagt på en del av min uteplats. Ytan är på ca 2x3m 6 kvm. Jag vill använda marksten 35x35x 50 mm.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning. Gammal gräsmatta som ska ersättas med marksten. Ca, 22 kvm.

  Kävlinge
 • Stensättning / Marksten

  Ta bort gräsmatta och lägga stenplattor på framsidan av huset. Ca 11 kvm.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Plattor 60*60 tjocklek 20 mm är inköpta. Lägga uteplats ca 32 kvm samt runt uterum och gångstig. Trätrall ligger på uteplatsen idag och på gångstigen ligger det plattor sedan tidigare.

  Höganäs
 • Stensättning / Marksten

  Kantsten mot rabatter ca 30m

  Lund
 • Anläggningsarbete

  Friläggning och upptagning av befintlig enstegs trappa, bestående av ett betongblock 180x140x16 cm. Ev bearbetning av underlaget för att hålla för 4st granitblock, mått 90x70x15cm. På detta sätt ska befintlig enstegs trappa ersättas av en granittrappa.

  Helsingborg

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan