Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Lomma

Söker du efter en stensättare i Lomma som kan hjälpa dig? Att beskriva vad du behöver hjälp med går snabbt och enkelt till. Du slipper den tidskrävande uppgiften att ringa runt till redan upptagna stensättare och kan i lugn och ro vänta på företagens anbud.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 788 förfrågningar i Augusti 2021

Stensättning / Marksten

Malmö

Swimmingpool

Helsingborg

Stensättning / Marksten

Hässleholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 20400 invånare. Utmärkande för näringslivet är ett stort antal fåmansföretag, utöver det så är kommunen är största arbetsgivaren. För närvarande är bostadsbyggandet mycket omfattande i kommunen så det är en kommun som växer.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi på projekt 9146 i Ljungby skulle vilja offert på anläggning av gabionmurarna till trafikplats Lagan. Det vi vill ska ingå i priset är montering av skelettet till våra gabionmurar, handläggning av rundad sten samt fyllning av krossad sten. Det är totalt cirka 454 meter gabionmur (37 m, 39 m, 265 m, 38 m och 75 m).

  Malmö
 • Swimmingpool

  Sätta kantsten runt en nybyggd pool som är 3 x 8m. Även lägga trall över 70cm av poolen. Ha nedsänkta lameller.

  Helsingborg
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning ca 35 kvm samt gjutning av fundament till växthuset.

  Hässleholm
 • Stensättning / Marksten

  Renovera låg stenmur, ca 25 m och 30 cm hög

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Korta en odlingsbänk i i byasten och några plator

  Burlöv
 • Stensättning / Marksten

  Vi ska lägga uteklinker (60x60x2cm) på piedestalsystem på vår takterrass. Det skall läggas på reglar som ligger på takpappen med 60cc. Plattorna (76st) och piedestalerna är redan köpta och finns hos Prontokakel i Vellinge.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Jag har behov att lägga stenplattor på en uppfart vid mitt hus. Sammanlagt ca 40 kvm.

  Lomma

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan