Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Östra Göinge

Söker du efter en pålitlig stensättare i Östra Göinge? Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Stensättning / Marksten

Malmö

Stensättning / Marksten

Malmö

Stensättning / Marksten

Simrishamn

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Östra Göinge kommun ligger i den nordöstra delen av Skåne med ca 13600 invånare. Ca 20 % bor på landsbygden och resten i någon av tätorterna som ingår i kommunen. Terrängen består av både gran och lövskog. Inom industrin dominerar tillverkningsindustrin som finns representerad med flera företag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Uppfart ca 30 m plattor på framsidan Grävning underlag fiberduk och plattsättning

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Vi önskar stenlägga en mindre cykelparkering på 4-5kvm vid vårt radhus. Stenstorlek 35x35 cm och 5x7 antal stenar på nuvarande gräsmatta.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Hej, vi har ett sommarhus som behöver ny plattsättning, i Gladsax utanför Simrishamn, är det något ni skulle kunna hjälpa oss med i vår?vi tänker natursten/skiffer. se bild bifogat på uteplatsen.

  Simrishamn
 • Stensättning / Marksten

  Byte från trädäck framför huset (36m2) till stenplattor och stenhav samt garageuppfart (33,5m2). Färdigt om ca 4 månader.

  Vellinge
 • Stensättning / Marksten

  Ca 100kvm som jag önskar att få marksten lagd. Grundarbetet är gjort. Idag är marken med packad grus gjort med underliggande markmatta.

  Svedala
 • Stensättning / Marksten

  Lägga uteplats ca 40kvm, 60x40 cm stenplattor utomhus i sättsand (ej gjuta, framför ett hus Idag gräsmatta på platsen och delvis gammal trätrall.

  Tomelilla
 • Stensättning / Marksten

  Lägga uteplats ca 40kvm, 60x40 cm stenplattor utomhus i sättsand (ej gjuta, framför ett hus

  Tomelilla

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan