Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Helsingborg

Söker du efter en stensättare i Helsingborg som kan hjälpa dig? Genom att skriva en bra beskrivning på ditt jobb kan vi enkelt hitta en stensättare till dig. Våran offerttjänst är kostnadsfri och man sparar garanterat massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Stensättning / Marksten

Ängelholm

Stensättning / Marksten

Kristianstad

Stensättning / Marksten

Malmö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stensätta garageuppfart. Totalt 140m2 Nuvarande underlag är blandat. Det finns en yta med asfalt, en med gräs, en med plattor och en med singel.

  Ängelholm
 • Stensättning / Marksten

  Har i dag limmade kantstenar som avgränsar vägar/grönområde. Skall ersätta med natursten i samma höjd som asfalten i kurvor/förgreningar på ca 20 ställen, sammanlagt c:a 50 löpmeter,

  Kristianstad
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av skiffer ca 70 m2 i betong.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Lägga sten/plattor (framsida av huset), sätta upp stacket/plank, ta bort häck (runt huset)

  Staffanstorp
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning garageuppfart, gatsten bågmönstrat stensättning trädgård plattor

  Kristianstad
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill anlägga en ny uteplats med sten. Ca 10 kvm. Det är nu gräsmatta på ytan.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Hej jag är i behov av ett mindre stenläggningsarbete. Behöver lägga tillbaka gatsten efter grävning för bergvärme. Kom gärna ut och titta.

  Båstad

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan