Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Höör

Kompetenta stensättare i Höör kan var svårt att hitta, vi gör det enklare för dig. Vi sköter kontakten mellan dig och stensättarna. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Bjuv

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Svedala

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Simrishamn

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Höörs kommun som ligger i Skåne har ca 15000 invånare. Näringslivet i kommunen är småskaligt och består av ca 500 aktiva företag. Inom kommunen finns ett stort antal vård- och sjukhem med olika inriktningar. Denna näringen har en lång tradition i kommunen. En nyare näring är turismen som växer och sysselsätter alltfler.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  8 meter lång mur. Det ska läggas Sten 350 x 210 x 140 mm. En enkel rad mellan grannen och min snart nyasfalterade uppfart.

  Bjuv
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Hade behövt hjälp med att lägga plattor på en yta som är ca 3 meter bred och ca 10 meter lång. Man behöver jämna av grunden först då där är gräs och dylikt. .

  Svedala
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stenläggning och terass runt nybyggt hus i Vitemölla

  Simrishamn
 • Stensättning / Marksten

  Sätta plattor på ca28-30 m2. Finns idag en biluppställningsplats med grus som är professionellt anlagd av byggbolag för 4 år sedan dvs underlaget är av god kvalitet. Idag är både lutning och vattenavrinning perfekt.

  Vellinge
 • Stensättning / Marksten

  Anläggning av utemiljön till fastighet med tre separata hus, totalt 4 boenden. Gångar, infart och uteplatser ska anläggas. Ev en liten mur längs baksidan för att få rätt fall från husen.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Lägga gång av befintlig ölandssten över gräsmatta. Ca 14 meter.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Vil lägga marksten 8cm i mesta hagen frem samt en gång rundt garage. Total yta er ca 220kvm

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan