Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Hässleholm

Har du svårt att få tag i en stensättare i Hässleholm? Låt oss göra det enklare för dig. Vi skickar vidare din offertförfrågan till dom lokala stensättarna så att dom kan återkomma med deras kostnadsförslag. Det bästa med våran offertförmedling är att du själv slipper att slösa din tid på att jaga stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Ystad

Stensättning / Marksten

Åstorp

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Malmö

Visar alla Stensättare i Hässleholm

Stenentreprenader i Hessleholm AB

Helsingborgsvägen 8 HÄSSLEHOLM

0451 - 45770

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Hässleholms kommun ligger i Skåne och har ca 50000 invånare. Inom näringslivet är möbler- och trä industrin viktiga näringar. I kommunen liogger bland annat Hovdala naturområde som är en av Skånes äldsta boplatser.

Senaste förfrågningar

 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Vi behöver hjälp att röja och planera en igenväxt trädgård. Stor, ca. 500kvm. Även stenläggning.

  Ystad
 • Stensättning / Marksten

  Vi har asfalt framför huset och längs förrådet som börjat resa sig p g a rötter, samt en plattsättning med 400x400 betongplattor som vi vill förnya med nya plattor av betong. Det står ett japansk körsbärsträd utanför ytterdörren som vi vill ta bort och likaså en omgärdande rabatt och ersätta med plattor och upphöjda små rabatter. ca 40-45 kvadratmeter med underarbete och allt.

  Åstorp
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Har ca 60 kvm stensatt trädgård där stenen behöver läggas om vändas och med ny matta under. Pris?

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning på gjuten platta, ca 130kvm + poolsarg. Granitkeramik 60*60. Arbetet ska utföras Q1-2024.

  Helsingborg
 • Stensättning / Marksten

  Det är 12x7 meter + 7x2 meter. Det finns befintliga Sten trappor så det går väl bort 3x2 m2. Tror också jag behöver kantsten motsvarande sten på ca 20 meter.

  Ängelholm
 • Stensättning / Marksten

  Ca 30m2! Göra om stensättning samt trappa

  Hässleholm
 • Stensättning / Marksten

  Avsats på yttertrappa ca 190 x 100 cm har en beläggning av mark-sten 30 x 30 cm. Beläggningen har sjunkit, så att vatten stannar kvar. Stenarna bör sättas om, så att allt vatten rinner bort ytledes.

  Helsingborg

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan