Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Burlöv

Söker du efter en stensättare i Burlöv som kan hjälpa dig? Vi sätter dig i kontakt med kompetenta stensättare genom att matcha din offertförfrågan mot massor med anslutna företag. Använder du dig av våran kostnadsfri tjänst kommer du garanterat spara tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Höganäs

Stensättning / Marksten

Bjuv

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Svedala

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Burlöv kommun har ca 16000 invånare. Kommunen består av de två orterna Arlöv och Åkarp och är belägen utanför Malmö. I näringslivet finns förutom ett flertal industri- och handelsföretag också en omfattande servicesektor.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi har en yta med sjösten som vi vill ändra formen på. Ytan är ca 30cm högre upp än gräsmattan bredvid så det kommer behövas fyllas upp. Sen är där en liten utsatts från ett uterum som är i trä som ska bort och ersättas med Sjösten.

  Höganäs
 • Stensättning / Marksten

  8 meter lång mur. Det ska läggas Sten 350 x 210 x 140 mm. En enkel rad mellan grannen och min snart nyasfalterade uppfart.

  Bjuv
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Hade behövt hjälp med att lägga plattor på en yta som är ca 3 meter bred och ca 10 meter lång. Man behöver jämna av grunden först då där är gräs och dylikt. .

  Svedala
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stenläggning och terass runt nybyggt hus i Vitemölla

  Simrishamn
 • Stensättning / Marksten

  Sätta plattor på ca28-30 m2. Finns idag en biluppställningsplats med grus som är professionellt anlagd av byggbolag för 4 år sedan dvs underlaget är av god kvalitet. Idag är både lutning och vattenavrinning perfekt.

  Vellinge
 • Stensättning / Marksten

  Anläggning av utemiljön till fastighet med tre separata hus, totalt 4 boenden. Gångar, infart och uteplatser ska anläggas. Ev en liten mur längs baksidan för att få rätt fall från husen.

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Lägga gång av befintlig ölandssten över gräsmatta. Ca 14 meter.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan