Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Perstorp

Helt enkelt och utan krav kontaktar vi stensättarna åt dig. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Höganäs

Stensättning / Marksten

Malmö

Stensättning / Marksten

Malmö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Perstorp kommun belägen i Skåne är den minsta kommunen befolkningsmässigt i länet. Det är en kuperad terräng med mycket kullar och skogen består av bok, barr och blandskog. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin med ex.vis kemiföretaget Perstorp AB.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Läggning av marksten på framsidan av ett radhus. Idag ligger det småsten. Området avser 16kvm Man kan köra bilen ända fram till området.

  Höganäs
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning byasten på garageuppfarten ca 80 m3.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Malmö/Lunds-området/Skåne Län. Är ni även tillgängliga inom Uppsala/Gävle, så är det en fördel men inget krav.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  En uteplats för närvarande täckt med trätrall behöver rivas upp, grävas ur och stensättas med marksten helst i Juni månad

  Ystad
 • Stensättning / Marksten

  Lägga 60x60 cm utomhusklinker ca 36 m2 Samt ca 15 m2 marksten

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Jämna till och fixa underlaget, lägga utomhus klinkers som är 60x60cm Ytan är ca 95kvm

  Trelleborg
 • Stensättning / Marksten

  Hjälp med att lägga skiffer på en uteplats ca 18 kvm. Idag ligger där nyaste som jag kommer att plocka upp . Underlaget verkar nog vara ok med bärlager .

  Ystad

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan