Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Svalöv

Svårt att själva hitta en stensättare i Svalöv? Vi hjälper gärna till. Beskriv vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så förmedlar vi vidare ditt uppdrag till lokala stensättare. Du behöver själv inte leta stensättare längre utan låt oss sköta det istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Lund

Stensättning / Marksten

Lund

Grundläggning / Betongplatta

Lund

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Svalöv kommun ligger mitt i Öresundsregionen i Skåne och har ca 13100 invånare. Terrängen består till största delen av lövskog och jordbrukslandskap. Näringslivet domineras av jordbruket som är klart dominerande. I området finns mycket parker och även en konstgjord sjö.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Omläggning och utökning av terras ca 20kvm gamla + nya Betongplattor 25 x 50 Ca 40 nya plattor behövs

  Lund
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning i trädgård ca 7m2

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Stensättning , plattläggning av en mindre uteplats max 6 kvm

  Lund
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Anläggning av uteplats med sten där det nu är gräs. Behöver hjälp med utgrävning och allt annat som hör till vid stenläggning utomhus. Ca 40 kvm utanför Löderup i Tjugosjus by.

  Ystad
 • Stensättning / Marksten

  Läggning av marksten på framsidan av ett radhus. Idag ligger det småsten. Området avser 16kvm Man kan köra bilen ända fram till området.

  Höganäs
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning byasten på garageuppfarten ca 80 m3.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Malmö/Lunds-området/Skåne Län. Är ni även tillgängliga inom Uppsala/Gävle, så är det en fördel men inget krav.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan