Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Lund

Har du behov av att snabbt få tag i en stensättare i Lund? Upp till fem kvalitetssäkrade stensättare får kontakta dig med deras anbud. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Lund

Grundläggning / Betongplatta

Lund

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Ystad

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stensättning i trädgård ca 7m2

  Lund
 • Grundläggning / Betongplatta

  Stensättning , plattläggning av en mindre uteplats max 6 kvm

  Lund
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Anläggning av uteplats med sten där det nu är gräs. Behöver hjälp med utgrävning och allt annat som hör till vid stenläggning utomhus. Ca 40 kvm utanför Löderup i Tjugosjus by.

  Ystad
 • Stensättning / Marksten

  Läggning av marksten på framsidan av ett radhus. Idag ligger det småsten. Området avser 16kvm Man kan köra bilen ända fram till området.

  Höganäs
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning byasten på garageuppfarten ca 80 m3.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Malmö/Lunds-området/Skåne Län. Är ni även tillgängliga inom Uppsala/Gävle, så är det en fördel men inget krav.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  En uteplats för närvarande täckt med trätrall behöver rivas upp, grävas ur och stensättas med marksten helst i Juni månad

  Ystad

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan