Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Höganäs

Kompetenta stensättare i Höganäs kan var svårt att hitta, vi gör det enklare för dig. Vi förmedlar vidare din offertförfrågan till mängder med anslutna stensättare. Våran tjänst är gratis att använda och man kan i lugn och ro invänta flera kostnadsförslag från lokala stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Simrishamn

Stensättning / Marksten

Eslöv

Stensättning / Marksten

Helsingborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Höganäs kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 24200 invånare. Höganäs är väldigt känt för sitt keramikhantverk som är navet i industrin. Höganäs AB som tilllverkar järnpulver är det största företaget i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi söker någon som kan lägga ca 80 kvm skiffer runt en pool vecka 28-29 sommaren 2022. Det kommer att vara hårdgjord yta med stenmjöl men inget fall bort från poolen.

  Simrishamn
 • Stensättning / Marksten

  Jag skulle vilja ha en prisuppgift på stenläggning för ett hus i Eslöv. En bild på planen kan skickas om ni kontaktar mig. Den yta som skall stenläggas är:

  Eslöv
 • Stensättning / Marksten

  Det är en grav plats vi vill sätta plattor Maria finns

  Helsingborg
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning från carport och utmed planerad utbyggnad fram till entré. Ca 30kvm. Har idag plattor på uppfart och i carport, osäkert om vi fortsätter med samma strl (25×25 ca) eller väljer mindre som en gång.

  Hässleholm
 • Stensättning / Marksten

  Stensätta med gatusten ca 40 m2 bilplats inklusive nödvändig underarbete

  Simrishamn
 • Stensättning / Marksten

  Läggning av marksten ca 120 kvadratmeter runt befintligt hus. Idag finns äldre marksten som jag själv tänker plocka upp.

  Helsingborg
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning för 5 sommarstugor , betong platta 40×40 samt kantsten,

  Ängelholm

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan