Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Staffanstorp

Trött på att leta upptagna stensättare i Staffanstorp? Vi skickar din offert till kvalitetssäkrade stensättare nära dig. Spara både tid och förhoppningsvis också pengar genom att använda dig utav våran kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Stensättning / Marksten

Simrishamn

Stensättning / Marksten

Helsingborg

Stensättning / Marksten

Ängelholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Staffanstorp kommun ligger i sydvästra Skåne med mellan Malmö och Lund och har ca 21700 invånare. Lanskapaet består av slätter men även backlandskap. Inom näringslivet dominerar fåmansföretag inom många olika branscher och många pendlar ut till de stora grannstäderna.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stensätta med gatusten ca 40 m2 bilplats inklusive nödvändig underarbete

  Simrishamn
 • Stensättning / Marksten

  Läggning av marksten ca 120 kvadratmeter runt befintligt hus. Idag finns äldre marksten som jag själv tänker plocka upp.

  Helsingborg
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning för 5 sommarstugor , betong platta 40×40 samt kantsten,

  Ängelholm
 • Stensättning / Marksten

  Har 2 ytor som skall platt/sten-sättas. En ny yta och en påbyggnadsyta. Markberedning är till stor del gjord.

  Höganäs
 • Stensättning / Marksten

  Kanta gräsmatta med 60 x 40 plattor plus anlägga en terrass på ca 35 kvadrat, totalt rör det sig om 90-100 kvadrat.

  Malmö
 • Stensättning / Marksten

  Lägga marktegel på uteplats och lägga betongplattor vid entre och uteplats. Marktegel skall läggas på ca 25 kvm och betongplattor på ca 35 kvm. Underlaget är förberett för läggning, grundläggning med makadam på rätt nivå.

  Båstad
 • Stensättning / Marksten

  Att stensätta med marktegel en uteplats samt att lägga betongplattor vid entre och uteplats. Yta för marktegel ca 25 kvm och betongplattor på ca 35 kvm. Marktegel finns redan på plats

  Båstad

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan