Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Stockholm

Söker du efter en kompetent stensättare i Stockholm? Låt oss hjälpa dig. Vi matchar din offertförfrågan mot massor med anslutna stensättare. Använder du dig av våran kostnadsfri tjänst kommer du garanterat spara tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Vallentuna

Stensättning / Marksten

Österåker

Stensättning / Marksten

Stockholm

Visar alla Stensättare i Stockholm

AK Entreprenad

Skogsbovägen 17 Gustavsberg

08 - 57032550

AK Entreprenad är en anläggningsfirma som utför alla slags professionella arbeten inom trädgårdsanläggning och stensättning i Stockholmsområdet.

Hemsida: www.akentreprenad.se
Mail: [email protected]
Telefon: 08 – 570 325 50

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  II would like a total area of 320 sq mtrs of paving in various parts of my garden

  Vallentuna
 • Stensättning / Marksten

  Liten slänt mått 10 x 4 m där vi tänker oss lägga in större enstaka stenar för att binda marken till stenparti och marktäckande växter.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Behöver lägga tillbaka ett 10-tal plattor efter bergvärmeinstallation. En rad à ca 10-12 plattor, + 2 på annat ställe. Granne har motsvarande behov så gör gärna tillsammans om möjligt

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning ca 20 kvm (4•5)meter i trädgården

  Botkyrka
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer runt i landet och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Stockholms-området/Stockholms Län. Är ni även tillgängliga inom Uppsala/Gävle, så är det en fördel men inget krav.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Stenläggning av infart samt liten gång och ett trappsteg. Förarbete samt stenläggning och en liten del av mur behövs.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning Sköndal. Vi lägga om vår uppfart 45 kvm samt utöka med 12 kvm som tidigare varit en rabatt. Uppfarten har sjunkit pga grannens dräneringsarbete.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan