Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Stockholm

Söker du efter en kompetent stensättare i Stockholm? Låt oss hjälpa dig. Vi matchar din offertförfrågan mot massor med anslutna stensättare. Använder du dig av våran kostnadsfri tjänst kommer du garanterat spara tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Stensättning / Marksten

Huddinge

Stensättning / Marksten

Värmdö

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Upplands Väsby

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Lägga om granit stenplattor på altanen ca: 70 kvm

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Sätta marksten 25 kvm för växthus 3,71X6,04 underarbetet är klart

  Värmdö
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Jag behöver bygga om min framsida som har stenplattor och en liten mur. Den är 6. 5mx5m. Den har även 3 trappsteg så allt är lite upphöjt.

  Upplands Väsby
 • Stensättning / Marksten

  Hej, önskar omläggning av stenplattor, mycket ogräs och myror. :-( Standardplattor 8*20st Hälsningar Peter Wikman Kabeluddsvägen 14

  Täby
 • Stensättning / Marksten

  Lägga skiffersten på en ca 50 m2 stor altan samt flytta samt bygga ut en stentrappa på 5-6 steg upp till altanen.

  Lidingö
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver hjälp med att lägga marksten på gångarna i trådgården

  Sollentuna
 • Stensättning / Marksten

  Frostskadad altan och rundande 2 trappsteg i nivå imaterial skiffer. Behov av rivning och nytt underarbete och läggning av befintlig shiffer om möjligt.

  Värmdö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan