Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Österåker

Söker du efter en pålitlig stensättare i Österåker? Vi letar bara efter företag som matchar ditt uppdrag. Det bästa med offerttjänsten är att du smärtfritt får kontakt i kompetenta stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Nacka

Stensättning / Marksten

Stockholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Österåker kommun ligger i Uppland i södra Roslagen och har ca 38700 invånare. Terrängen består av både skärgård, barrskog och sjöar. Det är en snabbväxande kommun där näringslivet domineras av många mindre företag inom tillverkningsindustri samt tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning ca. 40m2. Allt från grävning till fogning. Skulle säga att parkering är runt 20m2 och resten är ju gång till huset plus kantsten runt huset ( lite markarbete kommer med lutningar)

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Gatsten på garageuppfart samt till entré, totalt ca 100 kvm. Lämpligen smågatsten ca 10x10x10. Offerten ska vara uppdelad på arbete, respektive material, och övriga eventuella kostnadsposter.

  Nacka
 • Stensättning / Marksten

  Jag vill lägga marksten på min uteplats, ca 7 m2. Jag har tänkt mig marksten Visby 14x21 cm tjocklek 5 cm. Formen är rektangulär och jag vill lägga stenen rakt, inget mönster.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Hej, vi bor i ett hus från 1947 och har marksten på båda sidor om huset. Det är ca 135kvm + 50kvm. Stenen har sjunkit ner mycket överlag på tomten.

  Nacka
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stenläggning uppfart framför garaget ca 100kvm med stora Granitkeramik Bornholm plattor 870×430×30 dvs körbar

  Järfälla
 • Stensättning / Marksten

  Ca 22 kvm uteplats som antingen ska ha skifferplattor eller grus. Två trädstubbar behöver fräsas bort. Är i dag gräs och väldigt ojämnt underlag.

  Norrtälje
 • Murning / Plattsättning

  Lägga ute plattor till ingången

  Österåker

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan