Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Salem

Om du behöver hjälp med att hitta en pålitlig stensättare i Salem har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Det kan vara ganska skönt att slippa jaga upptagna stensättare, så låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Vallentuna

Stensättning / Marksten

Österåker

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Salems kommun är en av de minsta kommunerna i Stockholms län och har gamla anor med rötter från 1100-talet. Salem har ca 15000 invånare och närinsglivet består till stor del av tjänste och servicesekorn. Det en hög andel enmansföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Anlägga parkering med laddstolpe på tomt. Ta bort häck och delvis gammal stenläggning samt anlägga ny stenläggning. Yta ca 30 m2.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  II would like a total area of 320 sq mtrs of paving in various parts of my garden

  Vallentuna
 • Stensättning / Marksten

  Liten slänt mått 10 x 4 m där vi tänker oss lägga in större enstaka stenar för att binda marken till stenparti och marktäckande växter.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Behöver lägga tillbaka ett 10-tal plattor efter bergvärmeinstallation. En rad à ca 10-12 plattor, + 2 på annat ställe. Granne har motsvarande behov så gör gärna tillsammans om möjligt

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning ca 20 kvm (4•5)meter i trädgården

  Botkyrka
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer runt i landet och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Stockholms-området/Stockholms Län. Är ni även tillgängliga inom Uppsala/Gävle, så är det en fördel men inget krav.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Stenläggning av infart samt liten gång och ett trappsteg. Förarbete samt stenläggning och en liten del av mur behövs.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan