Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Värmdö

Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Du behöver inte slösa tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Stensättning / Marksten

Södertälje

Anläggningsarbete

Värmdö

Stensättning / Marksten

Botkyrka

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Värmdö kommun är en landets snabbast växande kommuner belägen i Stockholms skärgård i Uppland. Det bor ca 37300 invånare i kommunen men sommartid många gånger fler på grund av att många har fritidshus i området. Just turismen är en av de viktigare näringarna i kommunen. Närheten till Stockholm gör att många pendlar ut dit från kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Har två parkeringsplatser på vardera sida om trappen till radhuset. Den ena har grus och stenplattor och den andra har jord och stenplattor. På den med grus flyttar sig stenplattorna hela tiden när däcken vrids och den med jord ser ut som om vildsvinen bökat mellan stenplattorna.

  Södertälje
 • Anläggningsarbete

  Jag behöver hjälp med omläggning av delar av en uteplats med kalkstenplattor vilka har satt sig och gjort platsen svårmöblerad. Storlek på omläggning ca 10 m2, inte hela platsen som kanske är ca 20 m2.

  Värmdö
 • Stensättning / Marksten

  Vill lägga marksten ute och i carport, men vet inte hur stor yta jag har.

  Botkyrka
 • Stensättning / Marksten

  Lossa kalkstensplattor i ett kök på 12 kvadratmeter och få dom intakta.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Granit trappa & Blocksteg. Trappan bör vara ca 6 meter lång uppför en bergsluttning och bredden ca 1 meter.

  Haninge
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Lägga stenplattor till vår ingång från garaget max 25 kvm

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  En ca 10 m lång stödmur mellan vår tomt och trottoaren på Disavägen i Täby kyrkby behöver repareras.

  Täby

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan