Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Sundbyberg

Svårt att själva hitta en stensättare i Sundbyberg? Vi hjälper gärna till. Vi förmedlar vidare din offertförfrågan till mängder med anslutna stensättare. Man sparar framförallt tid om man använder sig av våran tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Österåker

Stensättning / Marksten

Huddinge

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Sundbybergs kommun är Sveriges minsta kommun sett till ytan och gränsar till Stockholms stad. Det bor ca 36000 invånare i Sundbyberg och terrängen består av både storstadsmiljö och naturområden. Många pendlar ut till Stockholm men det egna näringslivet består mest av service och tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av tidigare stenlagd yta på ca 9 kvadratmeter Marksten finns.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Hej, offertförfrågan gäller stensättning av uppfart om ca 40 kvadratmeter. Idag ligger det stenmjöl på uppfarten.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av 25 kvm + sättning av plattor och gatsten, ca 50 kvm

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning med innehållande arbete.

  Järfälla
 • Anläggningsarbete

  Hej, behöver hjälp med att lägga granithäll i anslutning till huset på baksidan, mindre yta som ska användas som grillplats, ca 4x3 meter plus en sluttande gång ner mot ett förråd, ytterligare ca 3x1 m. Vi vill använda granithäll 500x250x20 mm. Nu är marken gräsbevuxen och gången mot förrådet markgrus.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver komplett underarbete för att lägga marksten på vår framsida. Ytan är:7. 20 x 3,50 m.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Jag vill ha hjälp att göra en grund till växthus på ca 12 kvm. 6 st plinthål ska grävas samt grund och stensättni g inne i växthuset. Kan hända att man får gräva för hand då tomten i te är så stor.

  Sigtuna

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan