Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Sundbyberg

Svårt att själva hitta en stensättare i Sundbyberg? Vi hjälper gärna till. Vi förmedlar vidare din offertförfrågan till mängder med anslutna stensättare. Man sparar framförallt tid om man använder sig av våran tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Stensättning / Marksten

Österåker

Stensättning / Marksten

Stockholm

Anläggningsarbete

Sigtuna

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Sundbybergs kommun är Sveriges minsta kommun sett till ytan och gränsar till Stockholms stad. Det bor ca 36000 invånare i Sundbyberg och terrängen består av både storstadsmiljö och naturområden. Många pendlar ut till Stockholm men det egna näringslivet består mest av service och tjänsteföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Sätta tegelsten stående långsida i fiskbensmönster 24 m2 som golv till växthus. Arbetet är på Huvön. Vi arrangerar båttransporter av material och personer.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Läggning av cirka 40 kvm klinkers (50x50 cm) i vardagsrum samt angränsande hall. Rivning och bortforsling av underliggande parkettgolv. Under detta golv finns ett betonggolv Demontering av golvlister cirka 40 meter samt montering av nya lister

  Stockholm
 • Anläggningsarbete

  1. Sätta sargsten runt pool 9x3. (Inom 2 veckor) 2.

  Sigtuna
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill stensätta vår uppfart och lilla "torget" mellan byggnaderna. Infarten är ca 45m lång och ca 3m bred med en liten sväng i början. "Torget" är ca 160m2, lite svårt att mäta då byggnaderna står i vinkel.

  Upplands-Bro
 • Murning / Plattsättning

  Vi vill stensätta våran grund som är av typ Jackon, dvs frigolit på ca 100 m2 Vi är öppna för olika förslag.

  Värmdö
 • Stensättning / Marksten

  Vi skulle vilja stensätta våran ca 100m3 grund på en nybyggd villa på Värmdö/Strömma Grunden är av ”Jackon typ” dvs frigolit. Vi är öppna för olika lösningar.

  Värmdö
 • Stensättning / Marksten

  Hjälp med att renovera stentrappor

  Huddinge

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan