Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Tyresö

Behöver du hjälp från en erfaren stensättare i Tyresö? Genom att skriva en bra beskrivning på ditt jobb kan vi enkelt hitta en stensättare till dig. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Grundläggning / Betongplatta

Sigtuna

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Botkyrka

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Tyresö kommun är belägen i Södermanland längs kusten av Östersjön och har ca 42300 invånare. Kommunen ingår i Storstockholm och har betydande skärgård. Eftersom kommunen ligger så nära Stockholm så är det många som pendar ut till Stockholm men det finns även ett varierat eget näringsliv inom många branscher.

Senaste förfrågningar

 • Grundläggning / Betongplatta

  Stenläggning på en gräsmatta. På en yta ca 12*8. Ytan kommer att användas för lek framförallt basket.

  Sigtuna
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av befintlig marksten på garageuppfart ca. 35 kvm och högre kantsten mot gata.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  En del av stenmuren har rasat. Resterande delen av muren lutar utåt. Detta ligger precis intill bilvägen.

  Botkyrka
 • Stensättning / Marksten

  Vi har en mur som som har glidit isär i hörnen och behöver rätta till det. De har skett genom frostexpansion muren är ca 14 m lång och ca 87 cm ög på det högsta stället och 65 på det lägsta.

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Vi håller på att titta på att göra om ena av vår hus sida och lägga sten, förberedda för förråd samt sätta markstöd. Kan skicka fler bilder samt ritning via mail.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Vi skulle behöva hjälp att bygga en och eventuellt fler odlingslådor i sten (murade på plats). Storleken är uppskattningsvis som en oval på 5x3m, med 60cm höjd. Detta på berggrund .

  Norrtälje
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av gång mellan villabyggnad och garagebyggnad. Ca 12 m2.

  Norrtälje

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan