Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Botkyrka

Letar du efter en duktig stensättare i Botkyrka? Vi hjälper dig gärna. Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Alla önskar att man hade mer tid, varför inte se till att du inte slösar tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Grundläggning / Betongplatta

Sigtuna

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Botkyrka

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Botkyrka kommun är en av Stockholms läns 26 kommuner och ligger mellan Stockholm och Södertälje. Inom kommungränsen finns naturlandskap med mäktiga bergryggar, breda dalgångar och många sjöar. Näringslivet domineras av mindre företag och offentlig verksamhet.

Senaste förfrågningar

 • Grundläggning / Betongplatta

  Stenläggning på en gräsmatta. På en yta ca 12*8. Ytan kommer att användas för lek framförallt basket.

  Sigtuna
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av befintlig marksten på garageuppfart ca. 35 kvm och högre kantsten mot gata.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  En del av stenmuren har rasat. Resterande delen av muren lutar utåt. Detta ligger precis intill bilvägen.

  Botkyrka
 • Stensättning / Marksten

  Vi har en mur som som har glidit isär i hörnen och behöver rätta till det. De har skett genom frostexpansion muren är ca 14 m lång och ca 87 cm ög på det högsta stället och 65 på det lägsta.

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Vi håller på att titta på att göra om ena av vår hus sida och lägga sten, förberedda för förråd samt sätta markstöd. Kan skicka fler bilder samt ritning via mail.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Vi skulle behöva hjälp att bygga en och eventuellt fler odlingslådor i sten (murade på plats). Storleken är uppskattningsvis som en oval på 5x3m, med 60cm höjd. Detta på berggrund .

  Norrtälje
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av gång mellan villabyggnad och garagebyggnad. Ca 12 m2.

  Norrtälje

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan