Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Botkyrka

Letar du efter en duktig stensättare i Botkyrka? Vi hjälper dig gärna. Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Alla önskar att man hade mer tid, varför inte se till att du inte slösar tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Swimmingpool

Täby

Stensättning / Marksten

Stockholm

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Sollentuna

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Botkyrka kommun är en av Stockholms läns 26 kommuner och ligger mellan Stockholm och Södertälje. Inom kommungränsen finns naturlandskap med mäktiga bergryggar, breda dalgångar och många sjöar. Näringslivet domineras av mindre företag och offentlig verksamhet.

Senaste förfrågningar

 • Swimmingpool

  Lägga poolsten på poolkanten på en pool som är 3,5x7 meter. Jag har poolsten som är anpassad till poolen

  Täby
 • Stensättning / Marksten

  10 m2 ölandssten. Gäller uteplats på kolonilott i Vinterviken, Aspudden Hägersten. Sten och sand finns på plats.

  Stockholm
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Gräva upp och lägga trädgårdsplattor

  Sollentuna
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver gräva ut och lägga marksten på ett 2 kvm stort område (förlängning av befintlig stenläggning)

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Har två parkeringsplatser på vardera sida om trappen till radhuset. Den ena har grus och stenplattor och den andra har jord och stenplattor. På den med grus flyttar sig stenplattorna hela tiden när däcken vrids och den med jord ser ut som om vildsvinen bökat mellan stenplattorna.

  Södertälje
 • Anläggningsarbete

  Jag behöver hjälp med omläggning av delar av en uteplats med kalkstenplattor vilka har satt sig och gjort platsen svårmöblerad. Storlek på omläggning ca 10 m2, inte hela platsen som kanske är ca 20 m2.

  Värmdö
 • Stensättning / Marksten

  Vill lägga marksten ute och i carport, men vet inte hur stor yta jag har.

  Botkyrka

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan