Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vallentuna

Kompetenta stensättare i Vallentuna kan var svårt att hitta, vi gör det enklare för dig. Vi matchar din offertförfrågan mot massor med anslutna stensättare. Man sparar framförallt tid om man använder sig av våran tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Anläggningsarbete

Ekerö

Stensättning / Marksten

Stockholm

Anläggningsarbete

Norrtälje

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Vallentuna kommun ligger i Uppland och tillhör Stockholmslän, det bor knappt 29000 personer i kommunen och den innehåller mycket skog och många sjöar. Många pendlar in till Stockholm och det är tjänste och handelssektorn som är klart dominerande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Anläggningsarbete

  Oregelbunden skiffer satt i betong (inte i sättsand). 170-180 m2. Underlag klart redan.

  Ekerö
 • Stensättning / Marksten

  Hej, vi har en sjöstentrappa, en ganska stor och tung sak. Den har med tiden sjunkit ner och skulle behöva höjas 4cm för att man lättare ska kunna gå in och ut.

  Stockholm
 • Anläggningsarbete

  Stenläggning ca 48kvm av marksten samt kantsten runt gräsmatta och rabatter. Idag finns det grus och befintliga stenplattor. Stenplattorna ska lämnas hos kund.

  Norrtälje
 • Stensättning / Marksten

  Ska stenlägga uppfart på ca 80kvm. Ca 50kvm är idag asfalterad, så minimalt markarbete lär behövas där. Men resterande 30 behöver grävas ut och prepareras innan stenläggning.

  Sollentuna
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning på 50kvm i Norrtälje. Det är grus där idag. Det är en gångbana.

  Norrtälje
 • Anläggningsarbete

  Stesätta med befintliga plattor ca 25 kvm

  Värmdö
 • Betong / Armering

  Hej Jag behöver lägga om en befintlig stentrappa

  Södertälje

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan