Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Upplands Väsby

Kompetenta stensättare i Upplands Väsby kan var svårt att hitta, vi gör det enklare för dig. Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Vi tycker det inte är rätt att kunderna är dom som jagar stensättare utan vi vill att det ska vara tvärtom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Stensättning / Marksten

Nynäshamn

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Upplands Väsby

Hittade 0 företag

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Byte av sten i trappor utvändigt

  Nynäshamn
 • Stensättning / Marksten

  Vill lägga sten på en mur nästan 5 meter vad skulle det kosta

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver hjälp att byta vår befintlig marksten-stenplattor mot nya. Stenplattorna kan köpas vid konsultation med firmans representant. En helhet lösning från början till slut.

  Upplands Väsby
 • Stensättning / Marksten

  Gammal uteplats med träplattor, vill ha stenplattor i stället. Plattor på marken och en liten avsats/trappa upp till dörren. Behöver hjälp med allt, beställning, hemkörning, bortforsling av bortgrävt material.

  Tyresö
 • Anläggningsarbete

  Hej, jag vill ha hjälp med att lägga kantsten och stengolv på tomten c:a 15 kvm. Jag har all material hemma som behövs. Tacksam för svar.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  ADRIANA 2007-2020 skrivet med vita gatstenar i asfalten på mordplatsen utanför McDonalds i Hallunda Jag är (var) en av Adrianas lärare och jag har kontaktat Botkyrka kommun i ärendet. Jag tänkte börja med att undersöka om det finns någon firma som vill åtaga sig ett uppdrag och vad det skulle kosta. Mvh, Pontus Boqvist

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Sättning av kantsten ca120m samt fylla upp med r. ex. 0-16 och packa

  Södertälje

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan