Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Upplands-Bro

Söker du efter en kompetent stensättare i Upplands-Bro? Låt oss hjälpa dig. Vi skickar vidare din offertförfrågan till dom lokala stensättarna så att dom kan återkomma med deras kostnadsförslag. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Stensättning / Marksten

Lidingö

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Värmdö

Stensättning / Marksten

Huddinge

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Upplands-Bro kommun är belägen vid Mälaren i Uppland och har ca 22700 invånare. I kommunen finns många naturreservat i anslutning till Mälaren. Upplands Bro ligger nära Stockholm och det märks på näringslivet då det är mycket tjänste och servicenäringar och många pendlar ut.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi vill anlägga en gång i oregelbunden skiffer på ca 10 meter lång och 1,5 meter bred samt bygga en gång över ett dike till gatan. Vi skall även öppna upp en stenmur för gången och bygga en trappsats från gången till entrétrappan.

  Lidingö
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Lägga ölandssten röd på trädgårdsgång -idag gräs-ca 20 meter!

  Värmdö
 • Stensättning / Marksten

  Lägga om granit stenplattor på altanen ca: 70 kvm

  Huddinge
 • Stensättning / Marksten

  Sätta marksten 25 kvm för växthus 3,71X6,04 underarbetet är klart

  Värmdö
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Jag behöver bygga om min framsida som har stenplattor och en liten mur. Den är 6. 5mx5m. Den har även 3 trappsteg så allt är lite upphöjt.

  Upplands Väsby
 • Stensättning / Marksten

  Hej, önskar omläggning av stenplattor, mycket ogräs och myror. :-( Standardplattor 8*20st Hälsningar Peter Wikman Kabeluddsvägen 14

  Täby
 • Stensättning / Marksten

  Lägga skiffersten på en ca 50 m2 stor altan samt flytta samt bygga ut en stentrappa på 5-6 steg upp till altanen.

  Lidingö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan