Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Huddinge

Har du försökt att få tag i en stensättare i Huddinge men inte lyckats ännu? Låt oss hjälpa dig! Att beskriva vad du behöver hjälp med går snabbt och enkelt till. Vi hjälper dig anlita duktiga stensättare så du kan fokusera på annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Stensättning / Marksten

Värmdö

Stensättning / Marksten

Täby

Stensättning / Marksten

Södertälje

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Huddinge kommun är en modern storstadskommun med närmare 100 000 invånare och är den näst största kommunen i Stockholms län. Det är studentrikt via universiteten Södertörns högskola, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vår uppfart till huset är till stor del belagd med sten (mått ca 19,5x13 cm). Ca 7-8 kvm av uppfarten innehåller dock grus och gräs. Där skulle vi vilja lägga sten så att hela uppfarten blir stenbelagd.

  Värmdö
 • Stensättning / Marksten

  Granit/betongplattor på befintlig betong yta ca 60 kvm

  Täby
 • Stensättning / Marksten

  Hej. Jag håller på att lägga stenplattor 50x50cm 30kg-styck runt min Pool, och skulle behöva lite hjälp. Grundarbetet är redan gjort, och det ligger 0-4 stenmjöl överst på en grund av grus och fiberduk, för att lägga stenplattorna på (behöver jämnas till ngt).

  Södertälje
 • Stensättning / Marksten

  Sargsten till swimmingpool på 9 x 4 m har lossnat och behöver läggas om. Fogmassan/murbruket mellan stenarna har försvunnit och gjort stenen ostadig.

  Täby
 • Stensättning / Marksten

  Tacksam för prisförslag på lagning av mindre stenmur, som blivit sönderkörd av snöröjare, ny stenar behövs. Skickar gärna bilder där det framgår hur det ser ut och omfattningen av det som behöver lagas. Min uppskattning är att ca. 15-20 stenar behöver bytas ut.

  Lidingö
 • Stensättning / Marksten

  Vad kostar det att lägga ca 60 kvm sten runt pool med duk förmodar jag.

  Nacka
 • Stensättning / Marksten

  Den nuvarande ingången till entrétrappan har sjunkit ihop, men stenarna är intakta. I samband med renovering av trappan behöver det fixas.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan