Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Huddinge

Har du försökt att få tag i en stensättare i Huddinge men inte lyckats ännu? Låt oss hjälpa dig! Att beskriva vad du behöver hjälp med går snabbt och enkelt till. Vi hjälper dig anlita duktiga stensättare så du kan fokusera på annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Grundläggning / Betongplatta

Upplands Väsby

Stensättning / Marksten

Stockholm

Stensättning / Marksten

Stockholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Huddinge kommun är en modern storstadskommun med närmare 100 000 invånare och är den näst största kommunen i Stockholms län. Det är studentrikt via universiteten Södertörns högskola, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Senaste förfrågningar

 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej, Behöver hjälp med att lägga ca 20 stenplattor 500x500x50 på vår uteplats. Jag har bara grävt bort ca 20cm jord och önskar en offert på dom 5m2 på matrial och arbete.

  Upplands Väsby
 • Stensättning / Marksten

  Omstensättning av cirka 100st befintliga plattor (40x40cm). Delvis på samma yta, men delvis på ny mark. Så förarbete krävs för hela ytan.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  En gång 15,5m lång och 1,1 bred ska läggas med smågatsten. Sten finns men behövs eventuellt kompletteras. Underlaget är 20-30cm blandad Sten, grus och sand så det är ok.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill stensätta vår tomt/innergård. Vi tänker oss gatsten som sätts i fina bågar. På tomten har vi ett par fruktträd som stenen måste sättas runt.

  Vaxholm
 • Stensättning / Marksten

  Har påbörjat en liten 14m2 markstenläggning i trädgården i centrala Ekerö. Jag har grävt ut och lagt i bergskross. Behöver hjälp med resten.

  Ekerö
 • Stensättning / Marksten

  Montering av gravsten, vikt ca 77kg. -Gräva hål för sockel, packa jorden och fylla på med grus så att det får bra dränering -Sätta i markspjut -Placera sockel och få denna lodrät och vågrät -Placera livstenen på sockeln

  Tyresö
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning marksten uppfart villa ca 8x20m bild kan skickas på förfrågan.

  Norrtälje

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan