Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Haninge

Har du svårt att få tag i en stensättare i Haninge? Låt oss göra det enklare för dig. Vi har massor med anslutna stensättare som vi matchar ditt uppdrag mot. Du behöver inte slösa tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Stensättning / Marksten

Lidingö

Stensättning / Marksten

Nacka

Stensättning / Marksten

Stockholm

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Haninge kommun är en storstadskommun med stora naturtillgångar. Det finns totalt ca 75000 invånare och näringslivet i kommunen domineras av service-, tjänste- och handelsnäringarna.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Tacksam för prisförslag på lagning av mindre stenmur, som blivit sönderkörd av snöröjare, ny stenar behövs. Skickar gärna bilder där det framgår hur det ser ut och omfattningen av det som behöver lagas. Min uppskattning är att ca. 15-20 stenar behöver bytas ut.

  Lidingö
 • Stensättning / Marksten

  Vad kostar det att lägga ca 60 kvm sten runt pool med duk förmodar jag.

  Nacka
 • Stensättning / Marksten

  Den nuvarande ingången till entrétrappan har sjunkit ihop, men stenarna är intakta. I samband med renovering av trappan behöver det fixas.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Jag vill ha sten/plattor på min garageinfart som är 75kvm stor med kantsten till en rabatt ca:7meter. Bärlager behöver förbättras.

  Nykvarn
 • Stensättning / Marksten

  Villagarageuppfart inkl anslutande ytor ska stenläggas med betongmarksten, ca 210 kvm med kantstenrunt om. Idag ligger det grus på uppfarten. Nivåsättning och bärlager krävs

  Nacka
 • Anläggningsarbete

  Hjälp med fastsättning av stenplattor som har lossnat och att fylla i fogar med nytt bruk.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Behov av stensättning runt en nyinsallerad trappa. Stenarna finns kvar från den gamla stensättning runt en mindre trappa.

  Botkyrka

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan