Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Västerås

Trött på att leta upptagna stensättare i Västerås? Vi skickar vidare din offertförfrågan till dom lokala stensättarna så att dom kan återkomma med deras kostnadsförslag. Du behöver inte slösa tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Västerås

Stensättning / Marksten

Sala

Stensättning / Marksten

Kungsör

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Västerås stad

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Ca 40-50 m2 av svart skiffer, relativt stora stenbitar. Skall läggas med fog utomhus:Ca 15-20 m2 för matplats, resten en 120cm bred gångväg runt husknuten mot entredörr

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Gånge mellan garage o boningshus 6m x2

  Sala
 • Stensättning / Marksten

  En uteplats på ca 3×3 kvadratmeter som jag skulle vilja anlägga skiffer på.

  Kungsör
 • Stensättning / Marksten

  Raserade knäckstensmur av lastbil. Betalas av Dina försäkringar. Återuppbyggnad.

  Hallstahammar
 • Stensättning / Marksten

  Sätta marksten 3 m bred 8,80 m lång . En ram av svart Sten 10x10 sen 4 st 40x40 i kvadrat , dessa stenar ska läggas som ett rutmönster med 4 st 40x40 i mitten . Det blir som 3 långa rader

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning av garageuppfarten, idag belagd med grus, bredd ca 6,2m mot garageport och gräs, bredd ca 6,6 mot gatans asfalt ena långsidan 12,7 mot husgrund och häck, andra långsidan 10,8 mot kantsten och gräs. Uppfarten skall bära husbil 4ton och personbil.

  Surahammar
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning uppfart ca 80m2

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan