Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Surahammar

Trött på att leta upptagna stensättare i Surahammar? Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Våran offerttjänst är kostnadsfri och man sparar garanterat massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Stensättning / Marksten

Köping

Stensättning / Marksten

Västerås

Stensättning / Marksten

Västerås

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Surahammars kommun

Kommuninformation

Surahammars kommun ligger centralt i Mälardalen och har ca 10000 invånare. Genom kommunen rinner Strömsholms kanal och terrängen i övrigt består av myrmark och skog. Surahammar är en gammal bruksort men idag dominerar verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Hej -planerar att lägga plattor på två gångar! Ena sidan är 11 meter och den andra 14 meter. Plattorna finns på tomten 400 mm x 400 mm och det ska läggas på dubbla rader i två gångar totalt 17 meter och resterande 6 meter enkelrad.

  Köping
 • Stensättning / Marksten

  Vi söker en stensättare som kan lägga ca 43m2 av denna granitkeramik runt vår pool:https://bricmate. se/produkter/typ/granitkeramik-utomhus/ Granitkeramiken är 2 cm tjock och 60x60cm stor. Närmast poolen kommer poolfirman att montera kantsten av samma typ som 60x60-stenen.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten på vår tomt 90-100m2 ny produktionshus på leta/sand

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Vi är en Brf på Vetterstorp 2 i Västerås. Vid våra entreer ligger det skiffersten. Vid en del entreer har dessa gått sönder.

  Västerås
 • Grundläggning / Betongplatta

  Fixa till uteplatsen, lägga marksten ca 25 kvm

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av stensatt garageuppfart på ca 22 kvm. Nuvarande marksten har sjunkit på sina ställen så det behöver fyllas på sand och markvibbas . Stenen skall återanvändas då den är ca 5 år gammal.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av en liten uteplats i direkt anslutning till huset. Uteplatsen är ca 3 kvm.

  Surahammar

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan