Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Arboga

Stort projekt på gång och behöver snabbt få tag i en stensättare i Arboga? Vi skickar vidare din offertförfrågan till dom lokala stensättarna så att dom kan återkomma med deras kostnadsförslag. Vi hjälper dig anlita duktiga stensättare så du kan fokusera på annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Stensättning / Marksten

Sala

Stensättning / Marksten

Arboga

Murning / Plattsättning

Västerås

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Arboga kommun har ca 13500 invånare. Arboga kommun ligger mitt i västra Mälardalen i ett böljande och vackert landskap och gränsar i söder till Hjälmaren. Industri som dominerar är metall- och verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Sättning efter garageuppfartens slut till vår trapp. Ca 26 kvm.

  Sala
 • Stensättning / Marksten

  Vi har idag gammal c:a 10*10*10 cm gatsten som vi skulle vilja få omlaggd på vår c:a 45 m2 garageuppfart och entre

  Arboga
 • Murning / Plattsättning

  Ersätta befintlig plattlagd gång samt utöka över intilliggande rabatt och gräsmatta, totalt 51 kvadratmeter. Gräsmattan angränsar till annan tomt där befintligt stenläggning ska ersättas, möjligtvis med en låg mur.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Det är stora plattor som ska läggas på en yta som är ca 12 kvm utanför vårt uterum. Även markarbetet innan ska göras. Behöver vara klart senast 29 maj 2019.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Uteplats utanför uterum ska stensättas med stora plattor, ev. platsgjutna. Utförare måste förstå och prata svenska.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Ska kägga skiffersten framö vör entré. Ytan är ca 15 m2.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Nyläggning av marksten (typ skiffer) i en carport på ca 21 kvm samt samma sten som en gång på 1 m bredd mellan entré och carport på ca 5,5 m. Ev ett kantstöd på ena sodan gången (befintlig gräsmatta på andra sidan). Från entrén till carport ska en nivåskillnad jämnas ut.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan