Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Arboga

Stort projekt på gång och behöver snabbt få tag i en stensättare i Arboga? Vi skickar vidare din offertförfrågan till dom lokala stensättarna så att dom kan återkomma med deras kostnadsförslag. Vi hjälper dig anlita duktiga stensättare så du kan fokusera på annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Västerås

Stensättning / Marksten

Surahammar

Stensättning / Marksten

Västerås

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Arboga kommun har ca 13500 invånare. Arboga kommun ligger mitt i västra Mälardalen i ett böljande och vackert landskap och gränsar i söder till Hjälmaren. Industri som dominerar är metall- och verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Sätta marksten 3 m bred 8,80 m lång . En ram av svart Sten 10x10 sen 4 st 40x40 i kvadrat , dessa stenar ska läggas som ett rutmönster med 4 st 40x40 i mitten . Det blir som 3 långa rader

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning av garageuppfarten, idag belagd med grus, bredd ca 6,2m mot garageport och gräs, bredd ca 6,6 mot gatans asfalt ena långsidan 12,7 mot husgrund och häck, andra långsidan 10,8 mot kantsten och gräs. Uppfarten skall bära husbil 4ton och personbil.

  Surahammar
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning uppfart ca 80m2

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Har en altan som är cirka 5x3 m med Stenplattor som är ojämna, behöver läggas om.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  På baksidan . Tre olika gångar på ca 6x1m. En yta på ca 4x6 meter för att ställa polen på.

  Köping
 • Stensättning / Marksten

  Hej, vi har en villa med grus, makadam, gatsten samt betong sten omkring huset. Jag vill riva upp allt och ersätta med marksten. omkring 200m2

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Mina gatstenar vid entren behöver justeras,f

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan