Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Köping

Söker du efter en pålitlig stensättare i Köping? Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Alla önskar att man hade mer tid, varför inte se till att du inte slösar tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Stensättning / Marksten

Västerås

Stensättning / Marksten

Västerås

Stensättning / Marksten

Västerås

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Köpings kommun

Kommuninformation

Köpings kommun ligger i Västra Mälardalen med flera stora städer runt omkring och har ca 24700 invånare. Det finns en stark industritradition med ex.vis företag som Volvo Powertrain. I Köping finns också en av Sveriges största insjöhamnar.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi har en mindre yta utanför vår entré där vi vill lägga marksten. Halva ytan är redan lagd, men då vi tagit bort en rabatt så vill vi få bort de stenar som ligger och lägga nytt över hela ytan för att få de enhetligt. Handlar om ca 10 kvm.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Jag önskar utöka min stensättning i liknande rödaktig kulör med 13,5 kvm eftersom jag ska bygga ett cykelskjul. Inga bilar kommer kunna köra på ytan. Finns bilder att skicka om du hör av dig eller kom hit och titta.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill ha hjälp med att lägga sten på vår uppfart för en till parkeringsplats. Storlek på platsen är ca 3m x 5m, tror även att de stenplattor vi har är på 30cmx30cm.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Rätta till några stenar på en ny uteplats samt foga stenar

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Lägga om en stenlagd uteplats ca 35 m3. Arbetet består i att ta bort befintliga plattor (40x40 cm) och rengöra dem. Därefter rätta till underlaget, fylla på och vibrera.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Hej -planerar att lägga plattor på två gångar! Ena sidan är 11 meter och den andra 14 meter. Plattorna finns på tomten 400 mm x 400 mm och det ska läggas på dubbla rader i två gångar totalt 17 meter och resterande 6 meter enkelrad.

  Köping
 • Stensättning / Marksten

  Vi söker en stensättare som kan lägga ca 43m2 av denna granitkeramik runt vår pool:https://bricmate. se/produkter/typ/granitkeramik-utomhus/ Granitkeramiken är 2 cm tjock och 60x60cm stor. Närmast poolen kommer poolfirman att montera kantsten av samma typ som 60x60-stenen.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan