Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Köping

Söker du efter en pålitlig stensättare i Köping? Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Alla önskar att man hade mer tid, varför inte se till att du inte slösar tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Stensättning / Marksten

Västerås

Stensättning / Marksten

Surahammar

Stensättning / Marksten

Sala

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Köpings kommun

Kommuninformation

Köpings kommun ligger i Västra Mälardalen med flera stora städer runt omkring och har ca 24700 invånare. Det finns en stark industritradition med ex.vis företag som Volvo Powertrain. I Köping finns också en av Sveriges största insjöhamnar.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av stensatt garageuppfart på ca 22 kvm. Nuvarande marksten har sjunkit på sina ställen så det behöver fyllas på sand och markvibbas . Stenen skall återanvändas då den är ca 5 år gammal.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av en liten uteplats i direkt anslutning till huset. Uteplatsen är ca 3 kvm.

  Surahammar
 • Stensättning / Marksten

  Sättning efter garageuppfartens slut till vår trapp. Ca 26 kvm.

  Sala
 • Stensättning / Marksten

  Vi har idag gammal c:a 10*10*10 cm gatsten som vi skulle vilja få omlaggd på vår c:a 45 m2 garageuppfart och entre

  Arboga
 • Murning / Plattsättning

  Ersätta befintlig plattlagd gång samt utöka över intilliggande rabatt och gräsmatta, totalt 51 kvadratmeter. Gräsmattan angränsar till annan tomt där befintligt stenläggning ska ersättas, möjligtvis med en låg mur.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Det är stora plattor som ska läggas på en yta som är ca 12 kvm utanför vårt uterum. Även markarbetet innan ska göras. Behöver vara klart senast 29 maj 2019.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Uteplats utanför uterum ska stensättas med stora plattor, ev. platsgjutna. Utförare måste förstå och prata svenska.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan