Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Sala

Tycker du det är svårt att hitta lediga stensättare i Sala? Stensättarna kommer kontakta dig med deras anbud och du kan enkelt välja den som du tycker passar bäst. Se till att du lägger din tid på vad du vill genom att låta oss hitta stensättare åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Stensättning / Marksten

Kungsör

Stensättning / Marksten

Hallstahammar

Stensättning / Marksten

Västerås

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Sala kommun ligger i norra Västmanland och kommunen är mest känd för allmänheten genom sin silvergruva. Det bor ca 21300 invånare i Sala och terrängen domineras av barrskog. Som nämnt har Sala en stark brukstradition genom Sala silvergruva och utöver det finns det många småföretag inom först och främst jordbrukssektorn.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  En uteplats på ca 3×3 kvadratmeter som jag skulle vilja anlägga skiffer på.

  Kungsör
 • Stensättning / Marksten

  Raserade knäckstensmur av lastbil. Betalas av Dina försäkringar. Återuppbyggnad.

  Hallstahammar
 • Stensättning / Marksten

  Sätta marksten 3 m bred 8,80 m lång . En ram av svart Sten 10x10 sen 4 st 40x40 i kvadrat , dessa stenar ska läggas som ett rutmönster med 4 st 40x40 i mitten . Det blir som 3 långa rader

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning av garageuppfarten, idag belagd med grus, bredd ca 6,2m mot garageport och gräs, bredd ca 6,6 mot gatans asfalt ena långsidan 12,7 mot husgrund och häck, andra långsidan 10,8 mot kantsten och gräs. Uppfarten skall bära husbil 4ton och personbil.

  Surahammar
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning uppfart ca 80m2

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  Har en altan som är cirka 5x3 m med Stenplattor som är ojämna, behöver läggas om.

  Västerås
 • Stensättning / Marksten

  På baksidan . Tre olika gångar på ca 6x1m. En yta på ca 4x6 meter för att ställa polen på.

  Köping

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan