Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Osby

Söker du stensättare i Osby? Att få tag i en kompetent stensättare har aldrig varit enklare. Stensättarna kommer kontakta dig med deras anbud och du kan enkelt välja den som du tycker passar bäst. Använder du dig av våran kostnadsfri tjänst kommer du garanterat spara tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Stensättning / Marksten

Vellinge

Stensättning / Marksten

Malmö

Anläggningsarbete

Örkelljunga

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne och har ca 12600 invånare. Kommunen bildades 1974 och det pratas göingemål vilket är en ganska speciellt dialekt. Näringslivet domiineras av många småföretag i varierande branscher.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Sättning av ölandssten (som finns redan) på en uppgrävd del av parkering ca 4kvm Samt några plattor i en gång ca 2 kvm

  Vellinge
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Vi behöver hjälp med att lägga sten på ett befintliga uppfart och dränering runt huset. MVH Salman

  Malmö
 • Anläggningsarbete

  Vår altan som ligger i anslutning till huset är 18kvm stor, lades för 48 år sedan har med åren blivit allt mera ojämn och år i behov av omläggning. Arbetet är:Ta bort stenplattorna 20x40cm, väga av och vid behov fylla på med sättsand samt lägga tillbaka stenplattorna.

  Örkelljunga
 • Altaner

  Omläggning av befintlig villa-altan, 18kvm.

  Örkelljunga
 • Stensättning / Marksten

  Hej, jag har jordvärme och har sättningar under platterna. Det är inget större jobb ca 8 m3, det som behöffs är sand och arbete.

  Bjuv
 • Grundläggning / Betongplatta

  Lägga plattor 35x35 på cirka 70 kvadratmeter. Ta bort gamla.

  Trelleborg
 • Stensättning / Marksten

  Vill sätta stensättning på en yta på ca 40-50 kvm, bygga mur med staket på ena och mur med plastfilm på den andra. Till detta kommer bygge av dörr som är samma typ som staketet samt 2 mindre jobb som kan göras på 2-3 timmar. Har med råttproblem.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan