Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vänersborg

Har du svårt att få tag i en stensättare i Vänersborg? Låt oss göra det enklare för dig. Beskriv vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så förmedlar vi vidare ditt uppdrag till lokala stensättare. Det kan vara ganska skönt att slippa jaga upptagna stensättare, så låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Stensättning / Marksten

Härryda

Stensättning / Marksten

Tjörn

Stensättning / Marksten

Mölndal

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Vänersborg är en kommun som ligger i Västra Götaland vid den södra delen av Vänern. Vänersborg har totalt ca 36900 invånare och i landskapet finns bland annat två platåberg som heter Halleberg och Hunneberg. Ino0m näringslivet dominerar verkstadsindustri och tjänstesektorn.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  - Stenmur har rasat. Vill få uppbyggt muren igen. Det är 10-12 stenar som rasat ned från mur. - Omläggning av stenplattor på gångväg ,som har rört på sig, ca:längd:6,5 m och bredd:1,30 m

  Härryda
 • Stensättning / Marksten

  En yta mellan två hus (från 1850-talet) har tidigare varit stenlagd med lokal natursten i varierande tjocklek och storlek. Stenläggningen är delvis uppbruten och behöver nu göras om sedan det ena huset rivits och byggts upp på nytt. Underarbetet kräver viss försiktighet eftersom det går rör och kablar genom området.

  Tjörn
 • Stensättning / Marksten

  19-20 kvdm Sten ska läggas i altan. Enkel Sten som redan finns på framsidan och är den vanligaste stenen. Fast vill ha en annan storlek bara.

  Mölndal
 • Anläggningsarbete

  Stenmur som rasat och behöver byggas upp. Det är ett 10-12st stenar som rasat från muren. Även omläggning av befintlig gång med större stenplattor som inte ligger plant längre utan ligger ojämnt.

  Härryda
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av entré ca 20 kvadratmeter.

  Sotenäs
 • Stensättning / Marksten

  Ta bort ca 25-30 kvadrat altan och lägga plattor istället. Vi vill ha en extra parkeringsplats. Gör det gärna innan vintern, men kan också vänta till våren.

  Skövde
 • Stensättning / Marksten

  Vi behöver få upp en stödmur på 14m, vi har själva försökt att påbörja arbetet, men insätt att det bör vara en mer kunnig som gör det. Vi kan skaffa materialet själva. Med vänlig hälsning, Suzanne

  Lerum

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan