Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Gullspång

Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Du behöver själv inte leta stensättare längre utan låt oss sköta det istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Partille

Stensättning / Marksten

Orust

Stensättning / Marksten

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Gullspångs kommun ligger i den nordöstra delen av Västra Götalands län och har ca 5300 invånare. Näringslivet är blandat med bla. verkstads- och träindustri. Gullspångs kommun bildades 1971 där Gullspång och Hova är de två största tätorterna.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Fixa mark lägga vatten rör och stensättning på ca 120kvm

  Partille
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av gång, ca 30 m och 1,5 m bred. Behöver göras ett ordenligt underarbete- nu är det grus och gräs som kommer upp då den inte gjordes underarbete.

  Orust
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Jag har fyra trappor utomhus som måste bytas ut till stentrappor. I Göteborg/Örgryte.

  Göteborg
 • Anläggningsarbete

  Lägga chifferplattor på mark för en uteplats, ca 1,20x3 meter. Två brunnslock finns till dränering som behöver justeras så att det blir fint. Chifferplattor finns hemma redan.

  Mölndal
 • Stensättning / Marksten

  Yta 42 kV. meter uppfart med grus på. Skicka gärna ett meddelande eller e-mail

  Vänersborg
 • Anläggningsarbete

  Ca 12m2 stenplattor ( som vi har )

  Vara
 • Stensättning / Marksten

  På entresidan av huset finns ett trädäck uppbyggt framför ytterdörren detta skulle vi vilja ha hjälp med att få bort (3x4 m) Här under finns en stentrappa som vi åter vill ta i bruk om den är i skick. Runtom är lagd marksten som vi önskar få hjälp med att byta ut. Även en gång (18x3m)med marksten behöver bytas samt lite småytor runtomkring.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan