Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Bengtsfors

Söker du efter en stensättare i Bengtsfors och vill slippa krånglet? Vi matchar din offertförfrågan mot massor med anslutna stensättare. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Stensättning / Marksten

Tanum

Stensättning / Marksten

Sotenäs

Stensättning / Marksten

Vara

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Bengtsfors kommun är en av fem kommuner i Dalsland och har ca 10000 invånare. Kommunen är mest känd för sina natursköna omgivningar och Dalslands kanal som rinner genom flera orter i kommunen. Skogs- och pappersindustrin är dominerande i närlingslivet.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Iordningställande efter dränering. 1. Utjämning av mark, duk mot ogräs och påfyllnad av makadam eller singel.

  Tanum
 • Stensättning / Marksten

  Skall lägga marksten på två ytor om vardera ca 30 m2-totalt ca 60 m2. Ytorna är relativt plana

  Sotenäs
 • Stensättning / Marksten

  En stor sten är ramlat från potatiskällare. lägga den på plats! ?

  Vara
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning ca 40 m2+plattgången ca 6 meter x 60 cm

  Sotenäs
 • Stensättning / Marksten

  Lägga 130 kvadratmeter uppfart.

  Lidköping
 • Stensättning / Marksten

  - byggnation av entrétrappa i granit, 3 steg - stödmur längs med huset ca. 6 m - stensättning längs huset ca. 6 m^2 och sidobyggnad, ca.

  Kungälv
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av uppfart till hus med möjlighet att parkera bilen för laddning. Totalytan är 14m i bredd gånger 8m i djup minus en altan på 8m gånger 3,5m samt ett förråd på 2,7m gånger 3,7m. Sten i tumlad grå marksten.

  Stenungsund

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan