Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Ale

Har du svårt att få tag i en stensättare i Ale? Låt oss göra det enklare för dig. Det går snabbt att beskriva vad du vill ha utfört. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Stensättning / Marksten

Vårgårda

Anläggningsarbete

Falköping

Stensättning / Marksten

Stenungsund

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Ale kommun i Västra Götaland har ca 27000 invånare och består av åtta tätorter totalt. Ale har gamla anor då man hittat hällristningar daterade långt bak i tiden. Ale består av ett kuperat landskap längs Göta älv och industrin består mest av mindre verkstads- och elektronikföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Befintlig träklädd gång på 700 ×120 cm till farstutrapp ska ersättas och stensättas med marksten i två olika nyanser (ljus sten i gång och mörkare sten längs sidorna/ramen). Behöver även hjälp med att renskära en asfaltskant på ca 5 meter, uppfarten framför garaget där gången börjar.

  Vårgårda
 • Anläggningsarbete

  Lägga sten på uppfart med grundarbete ca 16-20 kvadratmeter

  Falköping
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Vad skulle det kosta ungefär att stenlägga en uppfart på ca 60kvm i stenungsund?Vi har inte riktigt landat i vilka plattor vi vill ha men tror att vi vill lägga det i nån form av diagonalförband eller nåt mönster med olika stora plattor. Idag är det en grusad parkering

  Stenungsund
 • Stensättning / Marksten

  Reparera stensatt gångväg som har blivit ojämn på grund av frostskador och settningar. Områdets storlek 1,5 x 6 meter. Adress Sannäsberget 29, Tanumshede

  Tanum
 • Stensättning / Marksten

  Jag tänker sätta upp ett växthus i storlek 16. 4 kvadratmeter. Gräsmattan är sluttandes, det behövs ett bra underlag i storlek 409x630. Det blir bra med den billigaste/enklaste stenplattan .

  Åmål
 • Stensättning / Marksten

  Sättning av 160m2 smågatsten bågsättning bakom en längre granittrappa. Trappan är monterad och ytan för stensättning blir iordningsställd och klar tills V. 15-16

  Göteborg
 • Stensättning / Marksten

  Beläggning av 210m2 oregelbunden skiffer i div gångar och ytor runt villa och växthus. Ytorna är inramade med storgatsten och färdiga för beläggning. Grund med flis är utlagt på samtliga ytor.

  Partille

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan