Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Partille

Behöver du hjälp från en erfaren stensättare i Partille? Ditt uppdrag kommer matchas mot lokala stensättare som sedan kontaktar dig med deras anbud. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Göteborg

Stensättning / Marksten

Härryda

Anläggningsarbete

Tjörn

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Partille kommun ligger öster om Göteborg i Västra Götaland och har ca 33800 invånare. Terrängen består av skogsområden, slättlandskap och många vattendrag. Närheten till Göteborg gör att många pendlar dit och det egna näringslivet består mest av tjänste och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi vill stensätta en lätt oval yta med gatsten i ett cirkulärt mönster. Ytan är ca 2,5 m i diameter. Bilder på tidigare utförda arbeten och referenspersoner önskas.

  Göteborg
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Jag bor i Mölnlycke och jag skulle behöva göra ordning våran garagenedfart med stenplattor (ca 60kvm). Det behövs uppföra 2 stödmurar (ca 30-35 kvm), en entré ingång med plattor (ca 20 kvm) och även entrétrappan behöver byggas ut och snyggas till. Hör gärna av er om detta är intressant för er!

  Härryda
 • Anläggningsarbete

  Idag har vi en gång från vägen till källartrappen, ca 12 meter lång och 1 meter bred. Startar med två trappsteg i slipers, underlaget på gången är singel och massa ogräs, på ca 5 meter av ena sidan är det gammal slipers. På andra sidan av gången tror jag att man har grävt ner gamla stenplattor som kantsten.

  Tjörn
 • Stensättning / Marksten

  Lägga gatsten ca 50 m2 efter att grundarbetet är gjort

  Kungälv
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning till ingånen ca 17 kvm , ca 4m kantsten och blocka bort gamla stenplattor.

  Trollhättan
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av befintlig marksten ca 45 kvm samt nyläggning av ny marksten 12 kvm och kantsten 14 m.

  Trollhättan
 • Stensättning / Marksten

  Vill ha Sten runt vårt hus och på garage infarten

  Ale

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan