Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Mölndal

Har du försökt att få tag i en stensättare i Mölndal men inte lyckats ännu? Låt oss hjälpa dig! Vi sätter dig i kontakt med kompetenta stensättare genom att matcha din offertförfrågan mot massor med anslutna företag. Spara både tid och förhoppningsvis också pengar genom att använda dig utav våran kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Stensättning / Marksten

Tanum

Stensättning / Marksten

Trollhättan

Stensättning / Marksten

Göteborg

Visar alla Stensättare i Mölndal

StenCentrum Lars Alfredsson AB

Ågatan 18 MÖLNDAL

031 - 271212

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Mölndal kommun ligger en bit söder om Göteborg och har både storstadsbebyggelse, landsbygd och sjöar. I kommun bor strax under 60000 invånare och den bildades 1971. Närheten till Göteborg gör att många pendlar till sin arbeten dit, det egena näringslivet består mest av handel och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  En mur mot vatten behöver rätas upp. Svår att nå med fordon. Mur svällt av jorden.

  Tanum
 • Stensättning / Marksten

  Har befintligt marksten som jag vill ha nytt över och ca 9 kvm gräs som jag vill ska sättas marksten över, så tillsammans ca 50 kvm yta med nytt marksten.

  Trollhättan
 • Stensättning / Marksten

  Hej jag vill lägga sten i min uteplats,veranda. Det är ca 40kv och det är jord med lera. Jag vill ha gräning bortforsling och grundlägga,förbereda marken för stenläggning

  Göteborg
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning runt en pool 4x10 m + en matplats i anslutning

  Karlsborg
 • Stensättning / Marksten

  Lägga sten på mot mur som komplettering mot en parkering plats som är sten satt

  Mark
 • Stensättning / Marksten

  Behöver hjälp med stödmur ca 8 meter lång och 1 meter hög samt stenläggning ca 10 - 15 m2

  Göteborg
 • Stensättning / Marksten

  60 m2 stensättning, betongplattor 60 x 30 cm Bädd är färdig. Endast finjustering ned sista biten flis att göra. Tunnt lager flis redan lagt.

  Kungälv

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan