Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Mariestad

Vi har massor med anslutna stensättare som vi matchar ditt uppdrag mot. Det kan vara ganska skönt att slippa jaga upptagna stensättare, så låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Anläggningsarbete

Sotenäs

Stensättning / Marksten

Mölndal

Stensättning / Marksten

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Mariestad kommun i Västergötland belägen vid Vänern har ca 23800 invånare. Kommunen har en örik skärgård som ligger precis utanför Mariestad och Göta kanal börjar i Sjötorp, strax norr om centraorten. Näringslivet i kommunen är väldigt varierat.

Senaste förfrågningar

 • Anläggningsarbete

  Sätta smågatsten på parkering ca 50 kvm

  Sotenäs
 • Stensättning / Marksten

  Hej, på vår gräsmatta vill vi göra en plan yta för cykel och moped med lite mekaryta till. Bredden mot altanen är 180 cm och längden är 300 cm med en buskhäck på ena sidan och betongplattor ()35x35) längs andra sidan. Gärna mörk yta så oljespill inte syns så mycket.

  Mölndal
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Göteborg-området/Göteborgs Län. Är ni även tillgängliga inom andra delar av landet inom er regi eller underleverantörer, så är det en fördel men inget krav.

  Göteborg
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Riva slipersmur och göra mur av sten ( höjd 90 cm o längd 1, 60). Därefter ner i etage. Ta bort slipers som utgör kant till gräsmatta och plattområde och ersätta detta med sten.

  Stenungsund
 • Stensättning / Marksten

  Bygga en låg (2-3 sten) mur längs rabatt/ ett trädäck (inte lagt ännu). Totalt ca 20 meter mur

  Skövde
 • Stensättning / Marksten

  Lägga nya stenplattor samt bredda gången in till uteplatsen

  Orust
 • Stensättning / Marksten

  Vi har stensättning som vi behöver göra om.

  Uddevalla

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan