Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Stockholm

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala stensättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna stensättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Vallentuna

Stensättning / Marksten

Österåker

Stensättning / Marksten

Stockholm

KOMMUNER I Stockholm

Filtrering

Sökfilter

 • Stockholms län

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  II would like a total area of 320 sq mtrs of paving in various parts of my garden

  Vallentuna
 • Stensättning / Marksten

  Liten slänt mått 10 x 4 m där vi tänker oss lägga in större enstaka stenar för att binda marken till stenparti och marktäckande växter.

  Österåker
 • Stensättning / Marksten

  Behöver lägga tillbaka ett 10-tal plattor efter bergvärmeinstallation. En rad à ca 10-12 plattor, + 2 på annat ställe. Granne har motsvarande behov så gör gärna tillsammans om möjligt

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning ca 20 kvm (4•5)meter i trädgården

  Botkyrka
 • Stensättning / Marksten

  Gravstensmontering/Gravmontering/Gravsäkring:Vi säljer gravstenar & gravar till privata kunder & begravningsbyråer runt i landet och behöver nu en ny samarbetspartner inom gravmontering i Stockholms-området/Stockholms Län. Är ni även tillgängliga inom Uppsala/Gävle, så är det en fördel men inget krav.

  Stockholm
 • Murning / Plattsättning

  Stenläggning av infart samt liten gång och ett trappsteg. Förarbete samt stenläggning och en liten del av mur behövs.

  Stockholm
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning Sköndal. Vi lägga om vår uppfart 45 kvm samt utöka med 12 kvm som tidigare varit en rabatt. Uppfarten har sjunkit pga grannens dräneringsarbete.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan