Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Värnamo

Försöker du hitta en ledig stensättare i Värnamo? Att beskriva vad du behöver hjälp med går snabbt och enkelt till. Låt oss hitta erfarna stensättare åt dig så att du kan fokusera på viktigare saker.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Jönköping

Stensättning / Marksten

Jönköping

Grundläggning / Betongplatta

Gislaved

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Värnamo kommun

Kommuninformation

Värnamo är en ung kommun som är belägen i Småland sydväst om det sydsvenska höglandet. Söderut i kommunen är det tätt med sjöar, där ligger bland annat skön Bolmen. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin med bla Finnveden som finns här.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Ska bygga grund för växthus ca 200 plattor är inköpta

  Jönköping
 • Stensättning / Marksten

  Jorden är bortgrävd och täckduk är utplacerad på en yta av ungefär 30m2. Plattor finns på plats.

  Jönköping
 • Grundläggning / Betongplatta

  Att lägga 81 stenplattor som grund till ett skjul och montera skjulet

  Gislaved
 • Stensättning / Marksten

  Grävt ur en del av tomten för att kunna använda som parkering. Behöver sättas kantsten samt läggas grus. Yta ca 30 kvadratmeter, 18-20 meter kantsten och ca 40-50 cm högt.

  Vetlanda
 • Stensättning / Marksten

  Har fått brev från kyrkan i Gislaved, där jag bor och har en gravplats, nu har dom gjort en gravstenskoll och stenen på min grav uppfyller inte de säkerhetskrav CGK ställer och behöver åtgärdas genom att förses med nya dubbar eller att sockeln behöver förankras i marken så den inte kan välta.

  Gislaved
 • Stensättning / Marksten

  Behöver förnya ute trappa till sutteräng hus. Det är betong (stenplattor) ska bytas. Ungefär 17 steg, På varje steg ligger 4 plattor.

  Tranås
 • Stensättning / Marksten

  Vi bygger nytt hus. Vet inte hur vi skall göra riktigt men i den bästa av alla världar är 180 kvadrat marksten. Under en carport, framsidan av hus.

  Nässjö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan