Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Nässjö

Svårt att själva hitta en stensättare i Nässjö? Vi hjälper gärna till. Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Våran tjänst är gratis att använda och man kan i lugn och ro invänta flera kostnadsförslag från lokala stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Stensättning / Marksten

Nässjö

Stensättning / Marksten

Eksjö

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Eksjö

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Nässjö kommun

Kommuninformation

Nässjö kommun ligger i Småland och bildades 1971. Det bor ca 29500 invånare i Nässjö och det finns många insjöar i området. Inom kommunen finns också Sydsvenska höglandets högsta punkt. I näringslivet är det framförallt träindsutri som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Vi vill lägga marksten och singel på vår framsida som är 5x18 meter, där vi idag har gräs och en gång med plattor. Dvs vi vill ha hjälp med att gräva ur gräs och läggning av marksten och singel.

  Nässjö
 • Stensättning / Marksten

  Ska blåsa aasfalt och lägga betong/sten plattor

  Eksjö
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Bygga en stödmur mot en slänt 16meter lång, ungefär 70cm hög. En trapp i sten Och gräva ur sidan och stabilisera upp sidan på en jordkällare som håller på att ramla inåt

  Eksjö
 • Anläggningsarbete

  Lägga kantsten vid land cirka 20 meter, kan blir aktuellt att lägga kantsten gången in till entr'en också ungefär 30 meter.

  Vetlanda
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Hej! Vi skulle vilja ha ca 12 kvadratmeter smågatsten lagd. Dessutom 20 meter lite större kubformad gatsten (ca 10kg/sten) som läggas på rad som avgränsning till en slänt.

  Jönköping
 • Murning / Plattsättning

  Lägga upp fyrkantiga stenar

  Värnamo
 • Stensättning / Marksten

  Ska bygga grund för växthus ca 200 plattor är inköpta

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan