Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Gislaved

Vi sköter kontakten mellan dig och stensättarna. Det bästa med våran offertförmedling är att du själv slipper att slösa din tid på att jaga stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Stensättning / Marksten

Tranås

Stensättning / Marksten

Jönköping

Stensättning / Marksten

Jönköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Gislaveds kommun

Kommuninformation

Gislaved kommun i Småland har ca 29300 invånare. Vattendraget Nissan slingrar sig som ett blått band genom bygden. Näringslivet domineras av plast-, gummi- och verkstadsföretag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Mark- och Plattarbete:Göra om Garageuppfart idag 6x4m. Ta bort asfalt och mindre kapning av stenmur mm.

  Tranås
 • Stensättning / Marksten

  Det gäller läggning av marksten på 15m2 yta. Stenen tillhandahålls av mig och är cm 40x40x6 cm. Det har tidigare legat sten på ytan.

  Jönköping
 • Stensättning / Marksten

  Stenplattor på 3x5m på idag gräsyta i anslutning till befintligt Uterum och Altan.

  Jönköping
 • Stensättning / Marksten

  Vi vill lägga marksten och singel på vår framsida som är 5x18 meter, där vi idag har gräs och en gång med plattor. Dvs vi vill ha hjälp med att gräva ur gräs och läggning av marksten och singel.

  Nässjö
 • Stensättning / Marksten

  Ska blåsa aasfalt och lägga betong/sten plattor

  Eksjö
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Bygga en stödmur mot en slänt 16meter lång, ungefär 70cm hög. En trapp i sten Och gräva ur sidan och stabilisera upp sidan på en jordkällare som håller på att ramla inåt

  Eksjö
 • Anläggningsarbete

  Lägga kantsten vid land cirka 20 meter, kan blir aktuellt att lägga kantsten gången in till entr'en också ungefär 30 meter.

  Vetlanda

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan