Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vingåker

Har du svårt att få tag i en stensättare i Vingåker? Låt oss göra det enklare för dig. Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Stensättning / Marksten

Flen

Anläggningsarbete

Vingåker

Stensättning / Marksten

Katrineholm

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Vingåkers kommun

Kommuninformation

Vingåker är en kommun belägen i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Den mest kända attraktione i kommunen är Säfstaholms slott från 1600-talet. Landskapet består till stor del av jorbsuksmark men även skog och många insjöar. Näringslivet är inriktat mot textilindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Hej! Jag skulle vilja ha offert på vad det skulle kosta i arbete att sätta c a 20 - 30 kvm marksten. Det finns marksten i gott skick, men eventuellt skulle det behövas en c a 10 kvm sten till.

  Flen
 • Anläggningsarbete

  Anläggning av betongplattor till gång delvis runt hus ca 12 meter lång och 2 meter bred Grus är lagt och mark jämnad

  Vingåker
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av marksten samt trapp vid entre

  Katrineholm
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Stensättning garageuppfart och gångar, totalt 160m2 därav 55m2 garageuppfart/bilplats.

  Strängnäs
 • Stensättning / Marksten

  Vi skulle vilja få prisförslag på stensättning i vår trädgård på en yta av drygt 3 x 3 m med gatsten. Tanken är en kvadratisk yta med en halvmåneform på ena sidan. . .

  Trosa
 • Stensättning / Marksten

  Utökning av befintlig stenläggning vid uteplats (Grå marksten mått 21x14 cm) ca:35 Kvm. . Grävning gjord men inte paddning och övrigt underarbete. (Smaragdvägen 11 Sjösa)

  Nyköping
 • Stensättning / Marksten

  Vill ha hjälp med att sätta gatstensgång från trappa upp till huset till entredörr, ca:20 m totalt och kanske 50 cm bred. Det ligger plattor nu som ska bort

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan