Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vingåker

Har du svårt att få tag i en stensättare i Vingåker? Låt oss göra det enklare för dig. Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Stensättning / Marksten

Flen

Stensättning / Marksten

Nyköping

Stensättning / Marksten

Nyköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Vingåkers kommun

Kommuninformation

Vingåker är en kommun belägen i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Den mest kända attraktione i kommunen är Säfstaholms slott från 1600-talet. Landskapet består till stor del av jorbsuksmark men även skog och många insjöar. Näringslivet är inriktat mot textilindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av trädgårdsgång, som f. n. är i dåligt skick. Bredd ca 0,5 m, Längd ca 10 m

  Flen
 • Stensättning / Marksten

  Gräva ur, dränera /fylla/jämna av och sätta marktegel ca 12m från gata till entretrappa. Idag ligger betongsten som har sjunkit. Lerjord.

  Nyköping
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av en del av gräsmatta och infart som är grus idag, ca 228 m2. Hela ytan ska jämnas och vara körbar. Allt material ska ingå i offerten.

  Nyköping
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av äldre garageuppfart, ca 60 m2. Befintliga plattor och inväxta trädrötter skall tas bort. Ny marksten ingår i förfrågan.

  Flen
 • Stensättning / Marksten

  Ska göra en uteplats i sten där jag ska även ha en utedusch . Ca 20-30 kvm.

  Trosa
 • Stensättning / Marksten

  Sätta betongplattor, släta 350x350, på befintlig gräsmatta som ska tas bort, ev. sänka marken något för att ansluta till bef. betongplatteyta.

  Oxelösund
 • Anläggningsarbete

  Vi vill ha hjälp med stensättning på garageuppfart samt mur. Vi har idag asfalt där som vi vill ha hjälp att ta bort.

  Flen

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan