Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Eskilstuna

Har du inte lyckats få tag i en stensättare i Eskilstuna själv? Vi hjälper dig gärna. Vi sätter dig i kontakt med kompetenta stensättare genom att matcha din offertförfrågan mot massor med anslutna företag. Du behöver själv inte leta stensättare längre utan låt oss sköta det istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Strängnäs

Murning / Plattsättning

Eskilstuna

Anläggningsarbete

Katrineholm

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Eskilstuna kommun

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Har en uppfart cirka 25-30 kvm med befintliga stenplattor som blivit lite vågigt behöver lyfta upp plattor och jämna till och lägga tillbaka.

  Strängnäs
 • Murning / Plattsättning

  Gränsen mellan min tomt och grannens tomt har cirka en meter höjdskillnad som är uppbyggd med stenar. Stenarna värjer ge vika, därför behöver det renoveras.

  Eskilstuna
 • Anläggningsarbete

  Sätta kantsten 24 m vid uppfart granitsten 50x20 mellan grus och gräs. Vid parkering vid hus. Material finns

  Katrineholm
 • Stensättning / Marksten

  30 kvm uppfart stenanläggning.

  Eskilstuna
 • Stensättning / Marksten

  Offentlig upphandling i Eskilstuna Kontakt: Kenan Softic 0734248870

  Eskilstuna
 • Stensättning / Marksten

  Byta ut befintliga plattor och gatsten, suterränggavel. ca 22 kvm+6 trappsteg

  Strängnäs
 • Stensättning / Marksten

  Gräva för bilparkering ca 3x5m samt lägga marksten (Marksten ingår ej). Ta bort asfalt garage nerfart samtgamla muren ner vid garage nerfart och sätta ny mur och marksten

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan