Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Gnesta

Stort projekt på gång och behöver snabbt få tag i en stensättare i Gnesta? Genom att skriva en bra beskrivning på ditt jobb kan vi enkelt hitta en stensättare till dig. Det bästa med offerttjänsten är att du smärtfritt får kontakt i kompetenta stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Oxelösund

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Eskilstuna

Stensättning / Marksten

Trosa

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Gnesta kommun

Kommuninformation

Gnesta är en ung kommun i hjärtat av den sörmländska kulturbygden med ca 10100 invånare. Gnesta kommun är en utpräglad småföretagarort med drygt 950 registrerade företag. Många av dem är lantbruk.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning parkeringsplats för bil ca 30 kvm

  Oxelösund
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Bygga en mur som är 50cm hög och ca 25 m lång. Stenar är levererade men första skicket måste ner 7 cm för att hålla 50 cm i höjd med toppstenarns

  Eskilstuna
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning 10 m uppfart + okänt antal kvm vid entre på radhus vid Emils Backe.

  Trosa
 • Stensättning / Marksten

  Stensätta ny uteplats intill huset. Nu är det gräsmatta och intill husväggen rabatter. Hyfsat plan mark.

  Katrineholm
 • Stensättning / Marksten

  Har en yta på 95 m2 som jag vill lägga Benders grafit 35x35x5 och 35x17,5x5 på. Det är en garage uppfart som idag är asfalterad och områden runtomkring som är plattsättare idag. Har skickat en ansökan tidigare idag som blivit felaktigt avslutad

  Gnesta
 • Stensättning / Marksten

  Garageuppfart samt uteplats som är ihopbyggt ca 85 m2 + kant efter garagevägg på knappt 10 m2

  Gnesta
 • Stensättning / Marksten

  Ersätta äldre slipersmur med lämplig mursten/stödmur som avgränsning för rabatt och en mindre uteplats på mark. Total sträcka uppgår till ca 15 lpm men med lite varierad höjd. Bäst att svänga förbi och titta på objektet/ förutsättningarna.

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan