Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Oxelösund

Söker du stensättare i Oxelösund? Att få tag i en kompetent stensättare har aldrig varit enklare. Att beskriva vad du behöver hjälp med går snabbt och enkelt till. Alla önskar att man hade mer tid, varför inte se till att du inte slösar tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Anläggningsarbete

Vingåker

Stensättning / Marksten

Katrineholm

Stensättning / Marksten

Strängnäs

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Oxelösunds kommun

Kommuninformation

Oxelösund kommun i Södermanland är en kustkommun med stor skärgård. Oxelösund har anor från vikingatiden med sin naturliga anknytning till havet. I kommunen bor det ca 11100 invånare och näringslivet består till stor del av industriföretag, bla finns här SSAB.

Senaste förfrågningar

 • Anläggningsarbete

  Anläggning av betongplattor till gång delvis runt hus ca 12 meter lång och 2 meter bred Grus är lagt och mark jämnad

  Vingåker
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av marksten samt trapp vid entre

  Katrineholm
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Stensättning garageuppfart och gångar, totalt 160m2 därav 55m2 garageuppfart/bilplats.

  Strängnäs
 • Stensättning / Marksten

  Vi skulle vilja få prisförslag på stensättning i vår trädgård på en yta av drygt 3 x 3 m med gatsten. Tanken är en kvadratisk yta med en halvmåneform på ena sidan. . .

  Trosa
 • Stensättning / Marksten

  Utökning av befintlig stenläggning vid uteplats (Grå marksten mått 21x14 cm) ca:35 Kvm. . Grävning gjord men inte paddning och övrigt underarbete. (Smaragdvägen 11 Sjösa)

  Nyköping
 • Stensättning / Marksten

  Vill ha hjälp med att sätta gatstensgång från trappa upp till huset till entredörr, ca:20 m totalt och kanske 50 cm bred. Det ligger plattor nu som ska bort

  Strängnäs
 • Stensättning / Marksten

  Bygga stenmur med Norblock dekorativ Sten (Benders). Arbetsplatsen är i Mariefred.

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan