Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Trosa

Söker du efter en kompetent stensättare i Trosa? Låt oss hjälpa dig. Ditt uppdrag kommer matchas mot lokala stensättare som sedan kontaktar dig med deras anbud. Du slipper den tidskrävande uppgiften att ringa runt till redan upptagna stensättare och kan i lugn och ro vänta på företagens anbud.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Stensättning / Marksten

Eskilstuna

Stensättning / Marksten

Flen

Stensättning / Marksten

Nyköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Trosa kommun

Kommuninformation

Trosa kommun ligger i Södermanland och har ca 11300 invånare. Det är en unga kommun som bildades 1991. Genom kommunen flyter Trosaån som är i förbindelse med Mälaren och i terrängen i övrigt dominerar jordbrukslandskapet. Näringslivet är väldigt varierat med företag som verkar inom många olika brancher.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Gräva för bilparkering ca 3x5m samt lägga marksten (Marksten ingår ej). Ta bort asfalt garage nerfart samtgamla muren ner vid garage nerfart och sätta ny mur och marksten

  Eskilstuna
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av trädgårdsgång, som f. n. är i dåligt skick. Bredd ca 0,5 m, Längd ca 10 m

  Flen
 • Stensättning / Marksten

  Gräva ur, dränera /fylla/jämna av och sätta marktegel ca 12m från gata till entretrappa. Idag ligger betongsten som har sjunkit. Lerjord.

  Nyköping
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av en del av gräsmatta och infart som är grus idag, ca 228 m2. Hela ytan ska jämnas och vara körbar. Allt material ska ingå i offerten.

  Nyköping
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av äldre garageuppfart, ca 60 m2. Befintliga plattor och inväxta trädrötter skall tas bort. Ny marksten ingår i förfrågan.

  Flen
 • Stensättning / Marksten

  Ska göra en uteplats i sten där jag ska även ha en utedusch . Ca 20-30 kvm.

  Trosa
 • Stensättning / Marksten

  Sätta betongplattor, släta 350x350, på befintlig gräsmatta som ska tas bort, ev. sänka marken något för att ansluta till bef. betongplatteyta.

  Oxelösund

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan