Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Trosa

Söker du efter en kompetent stensättare i Trosa? Låt oss hjälpa dig. Ditt uppdrag kommer matchas mot lokala stensättare som sedan kontaktar dig med deras anbud. Du slipper den tidskrävande uppgiften att ringa runt till redan upptagna stensättare och kan i lugn och ro vänta på företagens anbud.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Stensättning / Marksten

Gnesta

Stensättning / Marksten

Gnesta

Stensättning / Marksten

Eskilstuna

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Trosa kommun

Kommuninformation

Trosa kommun ligger i Södermanland och har ca 11300 invånare. Det är en unga kommun som bildades 1991. Genom kommunen flyter Trosaån som är i förbindelse med Mälaren och i terrängen i övrigt dominerar jordbrukslandskapet. Näringslivet är väldigt varierat med företag som verkar inom många olika brancher.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Har en yta på 95 m2 som jag vill lägga Benders grafit 35x35x5 och 35x17,5x5 på. Det är en garage uppfart som idag är asfalterad och områden runtomkring som är plattsättare idag. Har skickat en ansökan tidigare idag som blivit felaktigt avslutad

  Gnesta
 • Stensättning / Marksten

  Garageuppfart samt uteplats som är ihopbyggt ca 85 m2 + kant efter garagevägg på knappt 10 m2

  Gnesta
 • Stensättning / Marksten

  Ersätta äldre slipersmur med lämplig mursten/stödmur som avgränsning för rabatt och en mindre uteplats på mark. Total sträcka uppgår till ca 15 lpm men med lite varierad höjd. Bäst att svänga förbi och titta på objektet/ förutsättningarna.

  Eskilstuna
 • Stensättning / Marksten

  Borttagning av asfalt på garageuppfart samt sjöstensplattor på gångar som legat från sent 70-tal samt borttag av två mindre rabatter i gång mellan hus och garage. Läggning av marksten på dessa ytor med en totalyta av runt 60kvm.

  Flen
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av uteplats ca 14 kvadratmeter På Frejastråket I Strängnäs

  Strängnäs
 • Stensättning / Marksten

  Jag skulle vilja lägga ungefär 26 kvm marksten. Det kommer vara delvis uteplats och delvis gångväg till husets ingång. På ena sidan är det berg som gör att sidan inte är helt rak.

  Strängnäs
 • Stensättning / Marksten

  Göra lutning under lagen och sätta om befintliga stanar ca 24kv

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan