Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vimmerby

Söker du efter en pålitlig stensättare i Vimmerby? Vi förmedlar vidare din offertförfrågan till mängder med anslutna stensättare. Våran offerttjänst är kostnadsfri och man sparar garanterat massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Stensättning / Marksten

Mörbylånga

Stensättning / Marksten

Kalmar

Stensättning / Marksten

Oskarshamn

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Vimmerby kommun ligger i Småland i östra delen av sydsvenska höglandet och har ca 15500 invånare. Här finns Astrid Lindgrens värld som är ett av Sveriges populäraste resmål. Inom näringslivet dominerar därför turism men även livsmedelindsutri och gjuteri-branschen är på stark frammarsch.

Senaste förfrågningar

  • Stensättning / Marksten

    STENSÄTTNING CA 50M. INKLUSIVE MARKSTEN

    Mörbylånga
  • Stensättning / Marksten

    Ca 10m2 skiffer vid uteplats

    Kalmar
  • Stensättning / Marksten

    Har en yta av 150 kvm, garageuppfart/framsida samt sida av hus som jag behöver hjälp med marksten. Jag ordnar själv marksten. Marken är väl förberedd, behövs mindre utjämning och sättsand annars är bärlager lagt som är paddat.

    Oskarshamn
  • Stensättning / Marksten

    Lägga marksten, bygga mur för att jämna ut nivåskillnad och grund till trappa till huset.

    Mönsterås
  • Stensättning / Marksten

    Hej! Jag behöver hjälp med att förvandla en befintlig grusgång samt en parkeringsyta med gräs till dito med gammaldags kullersten. Ungefärliga mått på gången:

    Kalmar
  • Stensättning / Marksten

    Stensättning framför två nybyggda hus i Ljusstaden, Kalmar. Totalt ca 150 kvm.

    Kalmar
  • Stensättning / Marksten

    Befintlig trapp 1,45 bred längd 2,50 m och 7 steg, som består av marktegel. Stegen har spruckit på ett flertal ställen. Ersättningstegel finns, men alternativa lösningar kan accepteras.

    Oskarshamn

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan