Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Torsås

Söker du efter en kompetent stensättare i Torsås? Låt oss hjälpa dig. Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 788 förfrågningar i Augusti 2021

Stensättning / Marksten

Kalmar

Stensättning / Marksten

Kalmar

Stensättning / Marksten

Oskarshamn

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Torsås kommun ligger i den sydöstra delen av Småland och har ca 7000 invånare. Torsås ligger mellan Kalmar och Karlskrona och består till stor del av barrskog och uppodlad jordbruksmark. Jordbruk och skogsindusti har fått vika för tillverkningsindustri och turism inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten på en yta av cirka 75 kvm inkl en stentrappa i en slänt.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  Golvläggning med kalksten i ett 14,1 m2 stort växthus. Bärlagret är klart med grus och sättsand. Packat med markvibrator sommaren 2020.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av cirkulär yta 2,6 m i diameter (5,3 kvm) som solitär uteplats på liten konstgjord kulle. Sten finns hemma enligt mönster och beskrivning från Flisby. Ytan markerad och utgrävd.

  Oskarshamn
 • Stensättning / Marksten

  Att stensätta en trädgårdsgång ca 40kvm. Underarbete och stensättning

  Västervik
 • Murning / Plattsättning

  Vi har en takterrass på ca 3x9 meter. Glasräckena omkring terrassen är monterade på en upphöjd plåtdel som vi vill beklä med stenplattor och gärna med infällda spotlights på ovansida som lyser upp glasräckena underifrån. Plåtdelen har en höjd på ca 30 cm och bredd på ca 40 cm, det är endast framsida och ovansida som ska bekläs med sten.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  7 stegs utomhuskällartrapp

  Hultsfred
 • Stensättning / Marksten

  STENSÄTTNING CA 50M. INKLUSIVE MARKSTEN

  Mörbylånga

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan