Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Torsås

Söker du efter en kompetent stensättare i Torsås? Låt oss hjälpa dig. Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Oskarshamn

Stensättning / Marksten

Västervik

Stensättning / Marksten

Kalmar

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Torsås kommun ligger i den sydöstra delen av Småland och har ca 7000 invånare. Torsås ligger mellan Kalmar och Karlskrona och består till stor del av barrskog och uppodlad jordbruksmark. Jordbruk och skogsindusti har fått vika för tillverkningsindustri och turism inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Lägga betongplattor utanför entrén ca 40 kvm. .

  Oskarshamn
 • Stensättning / Marksten

  Omsättning av betongplattor på garage infart.

  Västervik
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning på framsidan av hus 15×2,5m samt en nivå skillnad . ett tapsteg ned till gång. . . Behövs utjämning av marknivå-jord uppbyggnad av marknivå.

  Kalmar
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stenbeläggning altan, ca 50 kvm

  Borgholm
 • Stensättning / Marksten

  Vi skulle vilja stenlägga ca 50 kvm på vår framsida. Det är en plan yta och den stora delen av stenläggningen ska vara sammanhängande uteplats. Det ska även vara en gång av sten samt en uppbyggd odlingsbädd.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  Plattläggning med Ölandssten på befintlig gräsmatta. En större samt en mindre uteplats. Ev även en stenlagd kortare gång.

  Mörbylånga
 • Anläggningsarbete

  Stensättning i brant slänt underhållsfri

  Nybro

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan