Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Västervik

Trött på att leta upptagna stensättare i Västervik? Genom att skriva en bra beskrivning på ditt jobb kan vi enkelt hitta en stensättare till dig. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 788 förfrågningar i Augusti 2021

Stensättning / Marksten

Kalmar

Stensättning / Marksten

Kalmar

Stensättning / Marksten

Oskarshamn

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Västervik är sydsveriges största kommun sett till ytan och är belägen vid kusten i Småland. Det bor totalt ca 36300 invånare i kommunen som har en vidsträckt kust med en utpräglad inner och ytterskärgård ,Tjust skärgård. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustri och turism.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten på en yta av cirka 75 kvm inkl en stentrappa i en slänt.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  Golvläggning med kalksten i ett 14,1 m2 stort växthus. Bärlagret är klart med grus och sättsand. Packat med markvibrator sommaren 2020.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av cirkulär yta 2,6 m i diameter (5,3 kvm) som solitär uteplats på liten konstgjord kulle. Sten finns hemma enligt mönster och beskrivning från Flisby. Ytan markerad och utgrävd.

  Oskarshamn
 • Stensättning / Marksten

  Att stensätta en trädgårdsgång ca 40kvm. Underarbete och stensättning

  Västervik
 • Murning / Plattsättning

  Vi har en takterrass på ca 3x9 meter. Glasräckena omkring terrassen är monterade på en upphöjd plåtdel som vi vill beklä med stenplattor och gärna med infällda spotlights på ovansida som lyser upp glasräckena underifrån. Plåtdelen har en höjd på ca 30 cm och bredd på ca 40 cm, det är endast framsida och ovansida som ska bekläs med sten.

  Kalmar
 • Stensättning / Marksten

  7 stegs utomhuskällartrapp

  Hultsfred
 • Stensättning / Marksten

  STENSÄTTNING CA 50M. INKLUSIVE MARKSTEN

  Mörbylånga

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan